Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Saturn Vue Problem

Saturn Vue var en kompakt crossover SUV som produceras av amerikanska biltillverkaren General Motors för för 2002 till 2010 års modell år. Trots god övergripande säkerhet och betyg tillförlitlighet, har flera gemensamma problem förknippats med olika versioner av Vue. För ägare och potentiella köpare, är det viktigt att förstå dessa problem. Elektriska problem

Några av de vanligaste problemen med Saturn Vue involvera elsystemet. I många fall förare har upplevt problem med instrumentbrädamätinstrument, inklusive bränslemätare och motortemperaturmätare, vilket kan visa felaktig information eller inte fungera alls. Detta problem kan vara ett resultat av ett elektriskt problem på andra ställen i fordonet och kan vara svåra att diagnostisera. Andra elektriska problem med Vue involvera sin korta batteritid och misslyckande av däcktryck övervakningssystem.
Transmission

annat vanligt problem med Vue innebär överföring. Det stora flertalet av de modeller byggdes med automatiska växellådor. Ägare har rapporterat problem med överföringar som glider mellan växlarna eller producerar buller vid växling. I andra fall kan överföringar verkar fungera men befinns vara defekt efter att föraren upplever långsiktigt minskad bränsleförbrukning. Den Vue s sändning omfattas av Saturnus drivlina garanti. I fall av relativt nya fordon, kan många reparationer göras utan kostnad för ägaren.
Påminner

Sedan den första produktionen springa, det Saturn Vue har varit föremål för flera återkallelser av General Motors. A 2008 minns involverade 40.000 modeller med makt läckande ledningar Steering Fluid. Ytterligare 2008 återkallelse ingår 26 Vues och behandlas med ett problem i tillverkningen av transmissionskomponenter. Problemet gjorde det möjligt för den sexväxlade automatlåda att glida ur sin park redskap, så att fordonet kan rulla oväntat.
Säkerhet påminner

Övriga Vue påminner ha behandlat problemen med säkerhetsutrustning. Under 2009 mer än 44.000 bilar återkallades för att åtgärda ett problem som involverar trasig dörr lås. A 2003 Vue minns inleddes för att ersätta felutskrivna däck och belastning etiketter betyg på mer än 6000 fordon. Några av de tidigaste Vue modellerna återkallades år 2001 då mer än 300 fordon visade sig ha ett problem med installationen av de bakre säkerhetsbältena. Nya skuldra vägledning komponenter installerats uppfyller federala säkerhetsstandarder.
Allmänna problem

flera andra problem med Saturn Vue är frågor om yttrande-och deal med generella brister. Många ägare har klagat på Vue interiör, som har kritiserats som innehåller låg kvalitet material. Vissa förare har också citerade Vue bristande ergonomi, däribland en brist på benutrymme i några sittplatser, mugghållare som är svåra att nå, och otillräckligt lagringsutrymme. Vue ägare har också klagat över buller vid körning i höga hastigheter och stora blinda fläckar när man tittar in i backspeglarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118848.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.