Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man reparerar en Ford Explorer Regulator Ström Fönster

Om fönstret i din Ford Explorer inte gå ner från den övre positionen, är chansen att problemet inte ligger med fönster regulator, det är mer troligt en trasig switch. Men om fönstret går ner plötsligt på egen hand, eller kommer inte komma tillbaka, men du hör ett ljud i dörren när du trycker på upp-knappen, är chansen att du har en felaktig fönster regulator. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Liten platt skruvmejsel
Ficklampa
Förpackningstejpen
Glasrengöringsmedel
ren trasa regulator
Replacement (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan och ta försiktigt bort dörrpanelen med en hylsnyckel för att ta bort fästen i dörrpanelen. Vissa fästelement är dolda bakom små paneler, betecknade med små skruvmejsel huvudet medelstora luckor där kanterna möts dörrpanelen. Försiktigt bända dessa paneler av med skruvmejseln för att komma till fästelement nedanför. Efter uttagningen ställa dörrpanelen säkert ställe för att undvika att skada det eller få det smutsigt.
2

Undersök fönsterglas och regulator innanför dörren. Använd en ficklampa för att se allt klart om det behövs. Kontrollera för att se om regulatorn är fysiskt trasig, eller inte längre är ansluten till fönsterglaset.
3

Skjut fönsterglaset helt upp i fönstret kanal och använd förpackning band att tejpa på plats. Kör tejpen från insidan av glaset, över toppen av dörren och sedan ner på utsidan av glaset, att se till att åtminstone 3 till 4 inches av tejpen fäster mot glaset. Om det behövs, först rengöra glaset med en trasa och fönsterputs.
4

unbolt fönstret regulatorn från insidan av dörren och fönstret glas, med hjälp av socket set. Se till att notera när det fäster för återmontering.
5

försiktigt bort regulatorn från dörren och inspektera den. I vissa fall kan regulatorn sättas ihop igen och återanvändas, men mer sannolikt kommer att behöva bytas ut på grund av katastrofala fel. Ford Motor Company leverantörer erbjuder inte reservdelar för regulator församlingar, så om du inte kan lätt korrigera fel utan nya delar, byta ut hela enheten blir ditt enda val.
6

Installera regulatorn, om du kunde fixa det, eller installera ersättande enheten i omvänd ordning för hur du bort det.
7

Ta bort förpackningstejpen och vrid nyckeln till körläget. Kontrollera att fönstret flyttas upp och ned obehindrat.
8

tillbaka dörrpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118873.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.