Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du ändrar en GMC Yukon Bakre bromsljus

GMC är en division inom General Motors som gör lätta lastbilar och terrängbilar. Yukon är en fullstor SUV baserad på GMC Sierra chassi pickup och levereras som standard med V8. Yukon infördes först 1992 och ersatte GMC Jimmy, även om en fyrdörrars Yukon var inte tillgängliga förrän 1995. De bakre bromsljus på din Yukon har utbytbara glödlampor som kan bytas på bara några minuter. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel
Ersättningsbromsbelägg-glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan. Lokalisera de två skruvarna på bakljusaggregat avslöjas i dörrkarmen efter öppning av bakluckan. Lossa skruvarna med en Philips-skruvmejsel vrids i moturs riktning. Placera skruvarna åt sidan.
2

Fatta bakljusaggregat och dra den rakt ut från den bakre stänkskärmen tills anläggningen clipsen släpper.
3

Twist botten uttag (som innehåller glödlampan bromsljus) i en moturs och dra den rakt ut från baksidan av bakljusaggregat.
4

Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den. Skjut på en ny glödlampa i sockeln tills den sitter ordentligt.
5

Skjut hylsan tillbaka in i nedre hålet på baksidan av bakljusaggregat. Vrid sockeln i en medurs tills det snäpper på plats.
6

Passa in stiften i på baksidan av bakljusaggregat med de slitsade glider i bakskärmen. Skjut in enheten tills den är Sully sitter. Kör de två bakljus skruvarna igen och stänga bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118992.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.