Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att bogsera en 1995 Geo Tracker

Även om inte längre i produktion, erbjuder Geo Tracker SUV älskare chansen att köra i överkomligt stil. Tracker ägare kan ibland behöva ha bilen bogseras till en verkstad. På samma sätt kan semestrande ägare vill bogsera Tracker bakom en husbil eller buss. Efter ordentliga säkerhetsrutiner vid bogsering Tracker kommer att skydda andra förare på vägen samt skydda Tracker fyra-wheel-drive transmission. Saker du behöver
Tow Chains bar
eller draglina
Visa fler instruktioner
1

Aktivera Tracker parkeringsbromsen och konsultera din instruktionsbok för att avgöra fordonets bruttovikt. Veta bruttovikten är viktigt när man använder en dragkrok. Om du distribuerar en dragkrok som inte kan tillräckligt hantera släpvagnsvikt får Tracker lossnar från dragfordonet och orsaka en olycka. Tänk eventuella tillägg som kommer att bidra ytterligare tyngd såsom cykel eller bagage rack och styrelser löpare.
2

Läs instruktionerna för korrekt infästning av dragstången innan du fortsätter med fästprocessen. Kontrollera att barens belastningsgraden är större än vikten av Tracker. Kontrollera också den maximala dragkapacitet på dragfordonet. Den maximala bogsera kapacitet kommer att stämplas på släp bilens dragkrok. Se till att den kan hantera Tracker vikt.
3

in dragkroken i Tracker bas-plattan och tråden låsstiften genom öglorna för att fästa stången till Tracker. Ryck i baren när den är ansluten till säkra stiften håller. Linda en spole eller två av viktbärande kedja eller bogsering kabeln runt den främre stötfångaren av Tracker och skumt på ledningen fordonet. Anslut Tracker nätsladd till dragfordonet.
4

Shift Tracker i friläge och helt lossa parkeringsbromsen. Inspektera bogsering anslutningen igen för att kontrollera att det är säkert. Ta bort eller säkra alla lösa föremål i Tracker för att förhindra dem från att förskjutas under resan. Kör bogsera fordonet framåt, kontrollera Tracker i backspegeln då och då för att se till att det förblir korrekt ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120364.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.