Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Subaru Impreza fabriksmonterad Alternativ

Med en Impreza, Subaru ägare har möjlighet att installera utrustning fabrik fit efter köpet. Lokala Subaru återförsäljarna är utbildade och utrustade för att göra många ändringar i ditt fordon med hjälp av OEM produkter. Till exempel kan en flyttning över landet menar du skulle vilja klimatvänliga alternativ på din bil. Subaru designar tillvalsutrustning med mångsidighet i åtanke, vilket innebär att du kan lägga till den i din tidigare köpt Impreza. Dimljus

dimljus kastade en låg, bred ljusstråle på vägen för att hjälpa föraren se vägen tydligare i dimma. Om du bor nära kusten, stora floder, berg eller andra dimmig-lutande områden kan en Subaru tillverkade dimljus kit monteras på din Impreza med en Subaru återförsäljare. Dimljus hjälper förarna att förhandla vägarna i kraftiga regnskurar eller stormar. Lamporna inte bara hjälpa dig att se, men stödet för att göra din bil mer synliga för mötande trafik. Silver, grå eller vita fordon tenderar att smälta in i sin omgivning under dåligt väder, dimljus gör det lättare för dig att synas i din Impreza. Addera Puddle Lights
< p> Ett annat dåligt väder alternativet är tillägget av pöl lampor. Puddle lampor är Light Emitting Diode (LED) lampor som aktiveras när dörrarna låses upp med Keyless inresa alternativet. Lamporna avger ett mjukt sken belyser marken där du och passagerare in och ut ur bilen. Inte bara kommer det att hjälpa dig att se pölar eller lera, kommer det också att lysa området så att du kan se om det finns trasiga eller ojämn beläggning. En Subaru återförsäljare kan installera dessa fabrikstillverkade lampor på din Impreza.
Remote Engine Starter
extrem kyla eller värme gör en avlägsen startmotor ett attraktivt och bekvämt alternativ.

Automatisk växellåda Imprezas kan förses med en Subaru fjärrkontroll startmotor. Starta bilen genom att trycka på en knapp från bekvämligheten av inomhus upp till 400 meter bort så bilen är en behaglig temperatur vid den tid du anger. Ett tryggt och säkert sätt på tomgång din motor på vintern medan vindrutor avfrostning och värmaren värmer insidan av din bil, är det också användbart i tuffa, varma miljöer. Pre-cool din bil innan du går ut i värmen. Detta är ett användbart verktyg för äldre förare som vissnar i värmen eller är benägna att få kylda när det är kallt väder. En fjärrkontroll startmotor kan läggas till din Impreza med en Subaru återförsäljare.
Automatisk avbländning backspegel med kompass

Du kan byta den grundläggande backspegeln för en automatisk avbländning spegel med en inbyggd kompass. Spegeln mörknar när strålkastarna bakom fordonet detekteras rädda föraren distraheras av vända spaken manuellt för att avleda ljuset. Den elektroniska kompassen är en resa stöd när solen inte är synlig för dem som inte äger eller ringakta de Global Positioning System (GPS). En annan modell av denna spegel ingår HomeLink funktioner. Tre HomeLink knappar kan programmeras för att driva en öppnare garageport och andra kompatibla enheter. Detta är en annan Subaru produkt som lokala auktoriserade återförsäljare kan installera i din Impreza.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119625.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.