Hur till Fart upp min 2001 Ford Mustang

Ford Mustang är inte främmande för entusiaster muskel bil och är en av de mer ikoniska kör maskiner i bil historia. Den 2001-modellen levereras som standard med 193 base hästkrafter, vilket ger bilen dess hastighet. För ägare som vill pumpa några fler hästar ur motorn, dock, och ge Mustang lite mer fart än konkurrenterna, finns det några åtgärder du kan vidta för att göra det möjligt. Instruktioner
1

Byt ut de gamla lager rubriker med nya, rörformade rubriker. Rubrikerna är de fyra rören som löper från den motor som konvergerar in i avgassystemet. De kan lätt identifieras med hjälp av de fyra portarna som kommer ut ur motorn nära fronten. Headers direkta avgaser från motorn och in i avgassystemet, och de rubriker lager är ofta kantiga, med ojämna ytor som kan begränsa luftflödet. Installera nya racing rubriker är så enkelt som unbolting de gamla och bultning nya på, och ökar luftflödet och ger din bil mer effekt.
2

Uppgradera rutan lager luften med en kall luftintag som tar luft bort från motorn, så det är kallare, tätare och ger mer syre för att brinna. Dessa intag kan köpas från praktiskt taget alla Biltema och installeras enkelt. Allt det innebär är unbolting rutan lager luft, ta bort den och ersätta den med röret som gör upp intaget, som fäster vid spjällhuset med gummi koppel. Ett koniskt filter är fäst vid den andra änden av intaget att filtrera bort smuts.
3

Byt beståndet ljuddämparen med en prestanda ljuddämparen. Lager ljuddämpare har små avgassystem tips som hämmar luftflödet ur motorn. En föreställning ljuddämpare har ett brett avgas öppning som gör att fler gaser att fly, vilket ger motorn mer effekt. Ljuddämpare är inte en snap-on montering, dock, och brukar kräva tjänster av en professionell.
4

Lägg en kompressor eller en turbo. Dessa anordningar tvinga mer luft in i inloppet med hjälp av antingen statiska fläktar (en kompressor) eller motordrivna fläktar (turboladdare) att bokstavligen suga mer luft in i motorn. De flesta generiska typer kan installeras enkelt genom att helt enkelt skruva på komponenten på framsidan av luftintaget, mellan den koniska filtret och den faktiska insugningsröret. Dessa ändringar går bra med kallt luftintag, men varnas att vissa är betydligt mer komplicerade att installera än andra och att få tips från en mekaniker rekommenderas starkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139472.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.