Hur tar jag en Grill bort av en Chrysler 300

Chrysler 300 var en frisk fläkt för bil entusiaster vid dess införande. Fordonet satt en ny standard för amerikansk stil med sin muskulösa kropp, låg profil fönsteröppningar och högt grill. Grillen av detta fordon är dess mest utmärkande och en som gör det igenkännligt från alla utom de mest avlägsna avstånd. Som med alla andra distinkt design, har denna grillen blivit en favorit för modifiering bland den anpassade bilen folkmassan. Hålla distinkta formen av denna bilens grill är möjligt samtidigt lägga en personlig touch med en speciell grill allt ditt eget. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
kryssmejsel
Offset skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Chrysler 300 och observera grillplats. Du kommer att märka att grillen området är inte en del av den öppnade huven men stannar på plats med den främre fascia av bilen när huven öppnas. Du kommer att observera två plastskydden på insidan av grillen strax innanför motorrummet. En huv kommer att placerade på vardera sidan av grillen och båda kommer att överlappa toppen av det. Ta bort detta genom att ge den en fast pull med händerna.
2

bort plasten skär placerade direkt bakom plasten täcker du bara bort. Det bör finnas två plastinsatser på varje sida motsvarar de plastskydden som maskering dem. Dessa skär likna häftstift och kan tas bort genom att använda en skruvmejsel för att bända bort dem från grillanordningen. Addera 3

Dra det yttre av grillen från framsidan av fordonet. Var noga med att dra försiktigt, eftersom du inte försöker att lossa monteringen ännu, utan endast separera det tillräckligt för att avsluta uppgiften. Du borde få ungefär en tum eller två av fri lek och grillen kommer att hålla i sig upp på egen hand på denna punkt.
4

Titta på grillen från insidan av motorrummet. Du kommer att märka två kvadrat-skruvar på vardera sidan av grillen och åtta Phillips-skruvar, fyra på toppen och fyra på undersidan. Skruva den kvadratiska skruvar på vardera sidan av grillen och sedan fortsätta processen genom att lossa de fyra skruvarna på toppen av grillen församlingen.
5

Känn runt i botten av grillen och notera placeringen av de återstående fyra Phillips-skruvar som håller grillen på plats. Det är omöjligt att nå dem med en vanlig skruvmejsel så att du kommer att behöva skruva dessa med din vinkelskruvmejsel med Phillips-head bit bifogas. Ångra dessa i vilken ordning du vill, men var försiktig när du lossar sista skruven, eftersom det är den sista pusselbiten fästa grillen till resten av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138711.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.