Typer av 1966 GTO Säkerhetsbälten

Hitta rätt säkerhetsbälten för din 1966 Pontiac GTO kan vara så irriterande som en årslång jakt eller så enkelt som att placera en beställning på nätet. Det beror bara på ditt engagemang nivå när det gäller originaldelar. Original, funktionella säkerhetsbälten i rätt år och färgen kan vara svårt att komma med, eftermarknaden repliker eller universella ersättare finns på valfritt antal lokala eller online-delar butiker. Original

att förstå original 1966 GTO säkerhetsbälten, måste du förstå vad "original" betyder i bilvärlden. Original är delar som tillverkades för användning året bilen gjordes. De som vill återställa en GTO till slut tillstånd kommer att vilja leta efter original säkerhetsbälten. 1966 Pontiac GTO säkerhetsbälten är höftbälten för både främre och bakre passagerarna. De har en tryckknapp utsläpp och manuell cinching. Original säkerhetsbälten kommer också att färgen visst, beroende på insidan av din GTO. Detta är vad som kan göra dem svåra att komma med. Om du har en ovanlig original interiör färg, kan sökandet efter original säkerhetsbälten ta ett tag.
Replica

Relica säkerhetsbälten för din '66 GTO görs ser ut precis som de ursprungliga säkerhetsbälten. Dock kommer de bevarar inte värdet på bilen vägen ursprungliga banden skulle. Den upp-sidan är att flera företag gör dem. Detta gör dem lätt att komma med, men ofta bara göra dem i svart. Om du har en annan färg interiör och vill matcha banden på säten, kan du behöva ha remmar skräddarsydd. De spännen själva kan köpas individuellt. För din 1966 GTO
Universal

Universal säkerhetsbälten är billigare än repliker men inte ser ut som originaldelar. De är utformade för att skruva lätt in i de ursprungliga fästen bilbälte, vilket gör installationen enkel. De kommer ofta med en uppdaterad infällbar funktion istället för manuell cinching.
Over-the-Shoulder
p Det finns inget sådant som originalet over-the-shoulder säkerhetsbälten för en 1966 Pontiac GTO. Men det finns eftermarknaden kit du kan köpa för att installera i din bil. Det är en uppgraderad säkerhetsfunktion men är inte sant att beståndet tillståndet i bilen. Installera over-the-shoulder säkerhetsbälten kräver också ändringar av de fästen och själva bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140129.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.