Lägga vikt till en bil för att öka hastigheten

Bilar är en passion för många, och använder specifika vikt kalibreringar kan erbjuda ökad hastighet för bilen entusiasten som vill göra sina bilar mer effektivt. Från att flytta vikt till vissa områden i bilen för att lägga vikt strategiskt hela fordonet, kan hastigheten öka. Ny teknik har utvecklats för att flytta vikt runt fordonet under en travbana, i syfte att skapa optimala resultat för hastighet engineering. Hantera vikt och dess placering för att göra bilen snabbare kan betyda skillnaden mellan att vinna och förlora ett lopp. Instruktioner
1

Justera placeringen av motorn, antingen högre eller lägre beroende på ditt önskade banan eller bil stil. Motorn är den tyngsta enskilda komponenten i bilen, och den höjd på vilken den är monterad påverkar vikten transfer från vänster till höger och framifrån och bakåt.
2

Justera bränsleceller och batterier runt fordonet att passa de viktkraven du behöver för optimal prestanda. Bränsleceller och batterier är ansenliga bitar av vikt som kan flyttas för att finjustera prestanda. Bränsleceller kan lyftas eller sänkas upp till 4 inches. Vissa bilar har gjorts för att ha två batteriet rutorna så att batteriet kan flyttas från vänster till höger sida under vissa förutsättningar. Lägg ballast för att öka i vikt som bränslet minskar Addera 3

och vikt försvinner. Flytta motorn eller bränslecell i stället för att lägga till förkopplingsdon kan åstadkomma ideala prestanda och viktfördelning, föreslår CircleTrack.
4

Lägg ballastvikt bly används till vänster sida av fordonet, och lågt på chassit . Många åkare gillar att köra så mycket vänster sida vikt som möjligt för att få bort hörnen snabbare och mer effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139262.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.