Mustang Factory Wheel Specifikationer

Från motorer till säkerhetsbälten, människor utför alla slags ändringar till sina bilar, men fabriken specs sammanfatta hur en bil var avsedd att fungera. Mustang hjul, i synnerhet, går igenom många förändringar, om en person vill vända sin "Stang in en show pjäs eller en racing maskin. Men Fords fabrik hjul ger avsedd hantering och åkkomfort för Mustang. Hjulstorlek och bredd

Enligt American Muscle, 16-tums hjul är standard lager storlek fälg för Mustangs. Lager hjul för en Mustang är 8 inches i bredd, enligt American Muscle. Dessa 16-tums med 8-tums hjul kan utökas efter köpet till så stor som 17-tums och 10,5-tums hjul på baksidan av Mustang för racing och hantering ändamål. Men amerikanmuskelbilar uppger att fabriken 16-tums med 8-tums hjul ger avsedd hantering och åkkomfort.
Offset och backstegning

Wheel offset är avståndet från nav monteringsytan till mitten av hjulet, medan hjulet backstegning är måttet från fälgkanten till mittsektionen av hjulet. Hjulet offset och backstegning avgör hur mycket ett hjul dyker upp och exponeras från hjulhuset. Framhjulsdrift Mustangs kommer att ha positiva förskjutningar, men Mustangs utrustad med större hjul kommer att ha en negativ offset, enligt Mustang Evolution.
Lug Pattern

En hjulets bultmönster, även känd som klacken mönstret är mönstret som bildas av bultarna på ett däck. Dessa kan bestå av bilar med endast fyra bultar eller större fordon med 8-bult däck. Factory bultmönster för Mustangs varierar beroende på år och modell. Mustangs tillverkade mellan 1979 och 1993 hade en 4x108 bultmönster, dvs hjulen bestod av fyra bultar som bildade en cirkel med en diameter på 108 mm. Mustangs tillverkade efter 1993 har en bult mönster 5x114.3, inklusive Mustang GT och Mustang GT Cobra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138917.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.