92 Acura Integra Specifikationer

De 1992 Acura Integra är en sport kompakt bil från Hondas lyx division och en del av den andra generationens Integra linjen. Finns i både kombi och modeller sedanmodell, Integra funktioner snabb prestanda och vig styrning beror till stor del på den låga vikten. Den konkurrerade med Toyota Celica, Mitsubishi Eclipse och Hondas egen Civic Si, men erbjöd en generellt högre grad av förfining än de modeller som överensstämmer med Acura s upp-marknaden rykte. Motorer

två motorer fanns tillgängliga för 1992 Acura Integra beroende trim nivå. Integra RS, LS och GS-modeller är utrustade med Hondas B18A1 1,8-liters fyrcylindrig motor. Denna motor har dubbla överliggande kamaxlar och 16 ventiler, även om den inte använder Hondas VTEC variabel teknik ventiltider. Kraftproduktion mäter 140 hästkrafter vid 6.400 rpm och 125 ft.-lb. av vridmoment vid 4.200 rpm. Den top-of-the-line Integra GS-R har en helt annan motor monterad: den 1,7-liters B17A1 fyrcylindrig. Även med dubbla överliggande kamaxlar och 16 ventiler, använder GS-R-motor VTEC att producera mer kraft ur en mindre förskjutning. Den B17A1 utmatar 160 hästkrafter vid 7600 rpm och 117 ft.-lb. av vridmoment vid 7000 rpm. Bränsle ekonomi är cirka 22 mpg city, 28 mpg highway för B18A1 och 21 mpg city, 26 mpg highway för GS-R motor.
Drivlina och chassi

Integra använder en front-motor, framhjulsdrift arkitektur. Två sändningar fanns tillgängliga: en fem-växlad manuell och en fyra-växlad automatlåda. Alla utföranden erbjuds de automatiska save för GS-R, som var endast tillgänglig med en unik fem-växlad manuell med kortare utväxling. Helt oberoende fjädring och fyrhjuliga skivbromsar skilja Integra från förpackningen. Vissa konkurrenter använde en fast bakaxel snarare än en individuell fjädring bak vid denna tid, vilket ger Integra en inneboende hantering fördel.
Exteriör och interiör

Integra är ett aggressivt stil bil, speciellt i kombi formuläret. En stor grill med integrerade dimljus parat med en låg ställning och en valfri bakre spoiler för att sticka ut i vad som var ett trångt område. För kombi, yttermått mäter 172,9 inches tall, 67,5 inches bred och 50 inches bred, rider på en 100,4-tums hjulbas. Den sedan är längre och högre på 176,5 inches lång och 50,6 inches tall. Curb vikter varierar från cirka 2.600 till 2700 pund., Beroende på kroppen stil och transmission val. Inuti finns sittplatser för fem med 41,8 inches fram och 28,6 inches benutrymmet i baksätet. Den sedan är något rymligare i ryggen vid 31.7 inches av benutrymme. Bilen erbjuder inte krockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139724.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.