2001 Chevy Camaro Z28 Police Interceptor specifikation

Chevy Camaro sport och muskel bil har anmärkningsvärt nog kraft och acceleration för divisionerna brottsbekämpande som highway patrol i olika stater att börja beställa polisens särskilda paket. År 2001 hade den B4C Special Servicepaket Chevy Camaro flera ingredienser i det mäktiga Z28 Camaro men med ett antal andra specifikationer, vilket gör dessa polisbilar mer kraftfull än någon annan Camaro körning på väg. Dessa bilar var bara tillgängliga för brottsbekämpande personal och specialiserade i hög hastighet strävan. Motorspecifikationer

2001 B4C Special service Polisen Package för Chevy Camaro har en 310 hästkrafter 5,7-liters LS1 motor med 340 ft.-lb. vridmoment, är då fem pounds mer än top of the line konsumenten modell av Camaro, enligt Camaro Source. Den har en 155 mil per timme hastighetsmätare och en prestation helsvetsad avgassystemet speciellt utformad för att minska buller och vibrationer när polisen kör Camaro i förföljandet.
Körning och specifikation Suspension

Hantering och fjädring är nästan lika viktigt som hastighet när polisen bedriver ett annat fordon, så att 2001 B4C Special service Police Package Camaro har mer avancerade specifikationer i denna avdelning också. Det finns 16-tums aluminiumfälgar monterade med 245/50ZR16 Blackwall all-season prestanda däck och fyrhjuliga ventilerade låsningsfria skivbromsar och servostyrning oljekylare. Föreställningen hantering upphängning består av ett begränsat-slip bakaxel med 3.23:1 ratio för automatiska växellådor och ett 3.42:1 ratio för manuella växellådor, garanterar dessa Camaros polis interceptor kan köra i nästan vilken tillstånd vid höga hastigheter.

elektriska och andra specifikationer

Dessa 2001 B4C speciell tjänst Police Package Camaros är också utrustade med en annan elektrisk system så att ett brett utbud av polisens utrustning kan monteras invändigt bilen utan att det påverkar hur fordonet enheter. Det finns ett 140-amp generator och en tung 525 cold-vev amp batteri för att hantera bara om någon gadget som kan behöva installeras av särskilda polisen. Det finns också driva allt från fönster, dörrar till ett sex-vägs makt förarsätet. Dessa Camaros har även en speciell typ av farthållare med både ett CV funktion och en avlägsen lucka release.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139778.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.