2002 Corvette Performance Specs

Chevrolet Corvette, en av den klassiska amerikanska muskel-och sportbilar, har en stor mängd kraft och acceleration. Under 2002 har tre olika modeller av Corvette sportbil släppt alla med olika egenskaper vad gäller prestanda, kraft, storleken på sina motorer och gas körsträcka. Engine Performance Specs

motorns prestanda specifikationer av Chevy Corvette varierar mellan de tre modellerna släpptes under 2002. Den coupé och cabriolet Corvetter har en 5665 cc, 5,7-liters V-8 motor fram med 99 mm hål och 92 mm slaglängd. Det finns en 10,1 kompressionsförhållande med en överliggande ventil och två ventiler per cylinder. Var och en av dessa modeller har 350 hästkrafter vid 5600 rpm. Den 2002 ZO6 modell Chevy Corvette har nästan identiska specifikationer som de andra två modellerna, men får 405 hästkrafter vid 6.000 rpm.
Fuel Specs

Alla modeller av 2002 Chevy Corvette har en 18,5-liters bränsletank men på grund av storleken hos motorn och kraft produceras få en mitten till låg mängd bränsle ekonomin genom flerpunkts bränslesystem, i genomsnitt. Både Coupé och Cabriolet modeller av Corvette få 18 till 19 miles per gallon i staden och 25 och 28 mpg på landsväg. Z06 Corvette får en överraskande 19 mpg i staden och 28 mpg på landsväg.
Transmission och specifikation Hantering

coupé och cabriolet modeller av 2002 Corvette har standard fyra-växlad automatisk växellåda, medan Z06 Corvette har en vanlig sexväxlad manuell växellåda. Varje modell har ett låsningsfritt bromssystem och fyra bromsarna däribland fyra ventilerade skivor. Det finns elektroniska antispinnsystem på alla modeller samt genom det låsningsfria bromssystemet och motorstyrningen. Varje modell har också differentialbroms och stabilitetskontroll med en Fjädringen fram och bak fjädring med en oberoende krängningshämmare med bladfjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139102.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.