SLP SS Camaro specifikationer

Sportbilar är ofta marknadsförs som ett fordon som kan få dig att känna föryngrad och ung igen. SLP är en bildelar som erbjuder uppgraderingar till en rad olika sportbilar. En sportbil som de tillhandahåller uppgraderingar är Camaro SS, som du bör överväga om du är intresserad av att köpa en sportbil. SLP: s Y3B Upgrade

SLP Camaro kommer med de vanliga Camaro funktioner plus några fler. Den Y3B uppgradering ger en Z28 dubbel post-slot avgaser och svarta "arv" ränder på mittlinjen. För ett par dollar, kommer SLP lägga fem-ekrad 8-av-16-tums lättmetallfälgar till din Y3B uppgraderingen.
Motor och bränsleekonomi

SLP Camaro SS kommer med en 3,7-liters, 205-hästkrafter, 12-ventil sexcylindrig pushrod motor. Motorn kan också producera £ 225-fötter vridmoment, och använder en GM motor-styrsystem och insprutningssystemet. När det gäller bränsleekonomi, har SLP Camaro SS genomsnitt 19 miles per gallon i staden och en kombinerad stad och motorväg i genomsnitt 25 miles per gallon.
Mått och fordonets typ

SLP Camaro SS har en hjulbas på 101,1 inches, en längd på 193,5 inches och en tjänstevikt på 3,384 pounds. Som för fordonstyp, är SLP Camaro en tre-dörrars Coupe som har en bakre-wheel-drive motor fram och har plats för upp till fyra personer.
Provkörningar
< p> Enligt Car and Driver Magazine, kan SLP Camaro SS gå från 0 till 60 miles per timme på 7,5 sekunder och från 0 till 100 miles per timme i 22.5 sekunder. Från en gata start, kan SLP Camaro gå från 5 till 60 miles per timme på 7,8 sekunder, och Camaro kan också köra 1/4 mile på 15.8 sekunder på 86 miles per timme. Såvitt bromsning är berörda, SLP Camaro SS kan bromsa 70-0 miles per timme i 178 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139528.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.