Inaktivera ett alarm Säkerhetsbälte på en mazdaspeed 6

mazdaspeed 6 har bilbälte klämta som börjar pipa om du inte bär på dig säkerhetsbältet och fordonet har nått 12 miles per timme . Den ringklockan är att påminna dig om att sätta bältet på . Säkerhetsbältet minder klämta kan stängas av med hjälp av en Mazda återförsäljare . Instruktioner
1

Hitta en Mazda återförsäljare i ditt område . Gå till Mazda USA webbplats ( se Resurser ) och skriv in ditt postnummer i " Hitta en återförsäljare " sökruta .
2

Boka en tid med underhållsavdelningen . Den mazdaspeed 6 ägarhandledning påstår att bilbältet minder klämta betryggande sätt kan avaktiveras av ett återförsäljaravtal . Du kan fysiskt lossa kablarna från bältet till ringklockan i stället för att helt enkelt stänga av ringklockan . Dock kan koppla ledningarna orsakar dina krockkuddar bli obrukbara .
3

Ta din Mazdaspeed 6 till generalagenten . Mekaniken kommer länka bilens färddator att deras program och avaktivera bältet Minder ringklockan . Stänga av bältet minder klämta på detta sätt kommer inte att påverka dina krockkuddar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139382.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.