Vad är skillnaden mellan en 2SS & 1SS Camaro?

De 2SS och 1SS är två av de fem möjliga trim paket om 2010 Chevrolet Camaro. SS står för "Super Sport". Den 2SS har en MSRP av $ 33.342 och 1SS har en MSRP av $ 30.730. Båda modellerna har en beräknad 16 stad och 24 miles motorväg per gallon. De har också båda kommer med en 36 månaders, 36.000 mil garanti. Det finns inte många skillnader mellan de två modell, däremot, har 2SS fler funktioner och alternativ. Mekanisk

2SS har en valfri fjärrkontroll fordon startsystem medan 1SS inte. Addera Exterior

2SS har standard uppvärmd dörr speglar och automatisk avbländning förarens sidospeglar. Det kommer också med en spänning mätare. De 2SS som en backspegel med automatisk avbländning och automatisk dag /natt egenskaper medan 1SS har bara dagen /natten funktionen.
Interiör

2SS levereras med ett lastnät och olja tryckmätare och 1SS inte.
Comfort

2SS har uppvärmda framsäten, förare och framsätespassagerare uppvärmda dynor och uppvärmd-ryggstöden. Den 1SS har inte dessa funktioner.
Convenience

2SS har en programmerbar öppnare garageport och kompressor, tillsammans med parkeringshjälp. Den levereras som standard med "OnStar Vägbeskrivning & Anslutningar", medan 1SS bara kommer med "OnStar Safe & Sound." Addera Underhållning

2SS har styrspakarna hjul ljud tillsammans med en nio-högtalare Boston Acoustics stereo som är Bluetooth-kompatibel. Det 1SS har en sex-stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140016.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.