Hur man bygger en banbil

Bygga en dedikerad bil att använda på banan, känt som ett spår bil, är ett roligt sätt att skapa en egen maskin för att användas i amatör racing ligor. Beroende på din budget, kan du utrusta ditt spår bil med ett antal prylar och avancerad fjädring och motorkomponenter, men det är fortfarande lätt att bygga ett spår bil som är plånboksvänlig. Instruktioner
1

selar Installera säkerhet som ställts på fyra eller fler punkter. Dessa starka begränsningar kommer att hålla dig säkert sitter som du går igenom svängar och inbromsningar. Par installationen av säkerhetsselar med installationen av en bur för att göra bilen säkrare om det någonsin inblandad i en olycka. Rullburar och barer rulle styvare chassi på bilen och skydda de åkande i händelse av en krasch.
2

Uppgradera upphävandet av bilen genom att installera styvare stöttor och stötar, tillsammans med fjädrar som är styvare. Detta kommer att hjälpa till att hålla bilen mer stabil när man går igenom svängar och under vikt övergångar. Kombinera den uppgraderade upphängning med uppgraderade bromsar komponenter, såsom större bromsok och rotorer broms. Större bromsskivor kan ge en större yta för bromsok att haka på, och därmed minska de bromsande tider.
3

Installera en kall luftintag och avgassystem till spåret bilen för att förbättra dess motorprestanda. Ett avgassystem kan lägga till mer hästkrafter genom att öka kapaciteten för ny luft komma in i motorn genom att öka den hastighet med vilken den lämnar motorn. Den kalla luften intag så att luften kan komma in i motorn mer effektivt genom att ta bort den restriktiva luftflöde av plast fabrik luft box.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140226.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.