Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Felsökning av en Nissan Altima 2009 Bluetooth Connection

En praktisk funktion i 2009 Nissan Altima är dess Bluetooth-funktion. Det innebär att du kan synkronisera din telefon till bilens Bluetooth-signalen medan du kör. Detta kommer verkligen väl till pass om du tillbringar mycket tid att prata i telefon i bilen, eftersom det tillåter dig att använda en obligatorisk headset enhet. Om du har problem med att ansluta till signalen, det finns snabba sätt att felsöka problemet. Instruktioner
1

Starta din bil. Du kan starta det helt eller helt enkelt stänga av tändningen till den grad att bilens elsystem slås på men motorn startar inte.
2

Sätt på telefonen och kontrollera att den har Bluetooth-kapacitet. Om den inte gör det, kommer du inte att kunna ansluta till Altima via Bluetooth. Bluetooth-information för din telefon finns i bruksanvisningen till din telefon. Tryck på "Settings" knappen på din center dash navigationssystem och välj "Bluetooth" från listan
3

av optioner.
4

Välj "Anslut Bluetooth" från listan över alternativ på skärmen och tryck på "Yes" för att bekräfta. En fyrsiffrig PIN-kod kommer då att visas på skärmen. Om du har haft problem med att ansluta till Bluetooth i det förflutna, är det kanske för att du inte har angett detta PIN nummer.
5

Slå på Bluetooth-funktionen på telefonen och ange PIN-koden som visas på navigeringsskärm. Telefonen ska ansluta till Bluetooth-signalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138299.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.