Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du använder navigationssystemet i E350 2006

2006 års Mercedes-Benz E350 är en fyrdörrars lyx sedan från den tyska biltillverkaren. Förutom bilens många lyxiga finesser och tillbehör, kan du passa på fordonet med ett navigationssystem som ger dig turn-by-turn navigering till alla destinationer i Nordamerika. Du kan även spara sökningar för snabb och enkel vägledning till dina vanligaste destinationer. Instruktioner
1

Tryck på "NAV" knappen på multifunktions-konsolen eller tryck på "Menu"-system knappen på ratten och välj "NAV" för att öppna navigationsmenyn.
2

Använd pilknapparna för att välja ett alternativ och tryck på "OK"-knappen för att öppna menyn alternativet "Ange destination," vilket gör att du kan ange en ny destination. Du kan också välja "Destination minne" för att välja ett sparat resmål, "Senaste destinationer" för att välja ett tidigare angivet destination eller "IP" för att välja en punkt av intresse destination.
3

Tryck på "region" softkey att byta region för din destination. Du kan välja mellan Kanada, Hawaii och USA.
4

Använd knappsatsen menyn eller 12-knappars tangentbord på konsolen för att skriva ut namnet på staden. Tryck och håll ned "OK"-knappen när det visade staden namnet är korrekt. Du kan också trycka på "List" softkey och välj staden från en lista.
5

Ange ett gatunamn. Du kan trycka på "List" softkey för att välja en gata från listan över gatorna i den valda staden.
6

Tryck på "Hse nej." softkey och ange husnumret för din adress.
7

Tryck på "Start Route Guidance"-knappen för att starta systemet kartan vägledning. Din position samt en rutt till din destination visas. Följ kartan och auditiva anvisningarna för att komma fram till din destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137129.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.