Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att programmera för olika hjul på en 2007 Cobalt

2007 års Chevrolet Cobalt är utrustad med en däck-tryck övervakningssystem. Detta system använder en liten sensor inuti varje ventilskaft lock för att avgöra om däcktrycket är lågt. Sensorerna kommunicerar med Cobalts färddator. Datorn är programmerad till fabriksinställningarna hjul och däck. Om du byter ut hjulen eller uppgradera till en annan däck storlek, måste du programmera om datorn för att lära sig de nya däck och hjul. Denna process kallas kalibrering av däck sensorer. Saker du behöver
Luftkompressor
luft mätare
Visa fler instruktioner
Omprogrammering en Cobalt med Keyless Entry
1

Få in din Cobalt och sitta i förarsätet. Dra åt parkeringsbromsen. Sätt in nyckeln i tändningen och slå till "Run", men starta inte motorn.
2

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt på din Keyless fjärrkontroll. Efter cirka fem sekunder, horn piper två gånger. Släpp de båda knapparna. Addera 3

Approach framdäcket på förarsidan. Skruva av ventilspindeln. Tryck in ventilen-stammen avtryckaren för att låta lite luft. Håll låsknappen på under åtta sekunder. Lyssna på signalhornet för att kvittra, som bekräftar att det nya hjulet och däcket har kalibrerats. Ytterbelysningen blinkar.
4

Flytta till framdäcket på passagerarsidan och upprepa kalibreringen. Efter lamporna blinkar igen, flytta till förarsidan bakhjulet.
5

Upprepa kalibreringen för bakhjulet på förarsidan. Efter det yttre lampor blinkar, flytta till bakhjulet på passagerarsidan och upprepa kalibreringen steg.
6

Vrid tändningsnyckeln till "Lås" och ta ur nyckeln. Gå till varje däck med en kompressor och tillsätt tillräckligt med luft för att få däcktryck upp till den rekommenderade nivån. Läs i bruksanvisningen för din bil eller titta på däcket för att bestämma det rekommenderade däcktrycket. Addera Omprogrammering en Cobalt utan Keyless Entry
7

Sitt i kobolt och Vrid tändningsnyckeln till "On", men starta inte motorn. Tryck och håll nere "Info" och "Reset" knapparna på instrumentbrädan i ungefär två sekunder.
8

Släpp "Info" och "Reset" knapparna. Därefter, tryck och håll ned "Info" tills "Tire Lär?" visas på vägmätaren klustret. Tryck och håll "Set" i tre sekunder för att komma in kalibreringsläget.
9

Approach framdäcket på förarsidan. Skruva ventilspindeln locket och tryck ut luften avtryckaren i åtta sekunder. Ytterbelysningen blinkar.
10

Flytta till framdäcket på passagerarsidan. Upprepa kalibreringen.
11

Flytta till bakhjulet på förarsidan och upprepa kalibreringen.
12

Flytta till den bakre däcket på passagerarsidan och Upprepa kalibreringen. "Lär Slutför" kommer nu att visas i vägmätaren klustret. Vrid tändningsnyckeln till "Lås" och ta bort den. Använd kompressor för att få alla fyra däcken till det rekommenderade lufttrycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138298.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.