Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur Anpassa & Design Min 1995 Pontiac GTP Grand Prix

The 1995 Pontiac Grand Prix var det näst sista året av sporten Coupe femte generationen. Pontiac betecknade sin resultatorienterade modell med GTP beteckning och utrustat bilen med en 210 hästkrafter, 3.4l, V-6 motor. Produktionen Grand Prix fick aldrig en turboladdad motor, men Pontiac byggde ett antal prototyper utrustade med forcerad induktion. Du kan anpassa och designa din stock Grand Prix GTP att efterlikna utseendet och utförandet av dessa fabriken endast fordon med några enkla ändringar. Instruktioner
1

Lägg en turbo eller kompressor systemet till Twin Cam V-6 för att öka motoreffekten. Detta kommer att medföra att resultatet för din 1995 Pontiac Grand Prix GTP närmare med den eftertraktade Pikes Peak prototyp modell från de första åren av bilens femte generationen.
2

Lägg faux huva lameller till din huva. Dessa kommer att lägga en aggressiv look till din Grand Prix och att det ser mindre ut som en stock sport coupe och mer som en grand touring bil i fabriken spec stil.
3

Eliminera fabriken silver aluminiumfälgar som kom som originalutrustning på 1995 Pontiac Grand Prix GTP. Ersätta dessa med ett guld, talade stil fälg liknar dem vidare hjultillverkaren BBS. Dessa fälgar var utrustade på turboladdade prototyper och var populära bland entusiaster under denna bilens produktion körning vilket är i linje med autentiska tidiga 90-talet prestanda och ledtrådar styling.
4

Byt ditt lager säten och trepunkts- seat-belt-system med Recaro-stil racing hinkar och multi-point fasthållningsanordningen. Recaro-stil säten har sidostöd som håller dig ligger stadigt i ditt säte under hög hastighet i kurvor och multi-punktsbälte ger mer återhållsamhet i händelse av en krasch.
5

Lägg racing-stil grafik till din bil genom att lägga företagslogotyper av företagets delar du har används i resten av ditt nydesignade Grand Prix GTP. Denna bil har använts frekvent i racing evenemang, och denna stil hjälper till att hålla bilens racing image vid liv. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138289.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.