Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Mitsubishi Galant specifikation

för 2000 Mitsubishi Galant var en kompakt fyradörrars familj sedan tillverkas i DE, LS, ES och modeller GTZ. Fordonen var den fjärde generationen av den populära Galant linje och presenterat olika motorstorlekar, säkerhetsfunktioner, interiör utnämningar och ljudsystem. Den ursprungliga MSRP varierade från $ 17,357 för basen DE modellen till $ 23.757 för en fullastad GT2-modellen. Klass konkurrenter inkluderar de 2000 modeller av Mazda 626, Hyundai Sonata, Chrysler PT Cruiser, Nissan Altima och Oldsmobile Alero. Prestanda och effektivitet Standards

2000 Mitsubishi Galant erbjuds med två motoralternativ: fyrcylindrig 2,4-litersmotor med 145 hästkrafter utgång i DE-modeller, och 3,0-liters V-6 motorer med en produktion av 195 hästkrafter i ES, LS och GTZ modeller. Fyrväxlad automatisk växellåda eller sexstegad transmission manuell var standard i DE och ES-modeller. LE och modeller GTZ erbjuds endast med fyra-växlad automatisk växellåda. Samtliga modeller har en tjänstevikt på 3075 £ och är utrustade med framhjulsdrift, kuggstångsdrivna styrning, tre-vägs elektroniska katalysatorer och 16,3-liters gastankar. Environmental Protection Agency (EPA) uppskattar bränsleekonomi på 21 miles per gallon i staden och 28 mpg på landsväg för fyrcylindriga modellerna. Sedaner med V-6 motorer har en uppskattad bränsleekonomi av 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Addera Exteriör

standardmått för alla modeller består av en total längd på 187,8 inches, en 68,5-tums bredd, en höjd av 55,7 inches, en 5,9-tums markfrigång och en 103,7-tums hjulbas. Standard funktioner inkluderar 205/55R med 16 all-season prestanda däck, färgat glas, klarlack färg och kropp stötfångare färg, sidolisterna, dörrhandtag och sidospeglar. Ytterligare funktioner inkluderar ett rostfritt system för stål avgassystem med en 18-liters ljuddämparen, tjudrad tanklock, mesh galler och ljus yta legerade hjul. Modell särdrag består av ett soltak på ES och färgat huvud galler och en bakre spoiler på GTZ.
Inredningsdetaljer

2000 Mitsubishi Galant har en inre volym av 111 kubikfot och 14 kubikfot maximal lastutrymme i bagageluckan. Främre och bakre utrymme båda är 37,7 inches, medan främre och bakre benutrymme är 43,5 inches och 36,3 tum. Standard kapacitet är fem passagerare som är inhysta hos främre skålade säten och bakre split-back säten. Baksätet har en fällbar kapacitet i alla modeller utom DE.

Standard interiör funktioner inkluderar trä utnämningar, klimatkontroll, två 12-volts eluttag förarsida en knapptryckning ned automatisk fönster, fönster makt och dörrar , automatisk strålkastare avstängning, AM /FM-radio med CD-spelare, kollapsande styrkolonner och och läder tilt bilrattar. LS och GTZ modellerna är utrustade med bakre instrument mätare, makt soltak, farthållare och uppgraderade Infinity ljudsystem med CD-spelare.
Tryckregleringsventiler Betyg och säkerhetspolitik

National Highway Traffic och Safety Administration gav 2000 Mitsubishi Galant ett fyrstjärnigt (av fem möjliga stjärnor) krocktest betyg för sin förmåga att motstå förare och framsätespassagerare effekt. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromssystem, bakre barnsäkerhetsspär, krängningshämmare, förspänning säkerhetsbälten, nackstöd, stötabsorberande stötfångare och dubbla front-och sidokrockkuddar gardin. Alla modeller utom DE har anti-stöld system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137869.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.