Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur sänder jag en bil till Centralamerika?

Shipping en bil till Centralamerika är möjligt genom användning av hamnar i Amerika och destinationslandet. Vissa företag frågar du ta bilen till hamnen, och andra erbjuder dörr-till-dörr-tjänster på ett mer betydande pris. Att känna din budget i förväg kan hjälpa dig att begränsa dina val rederiet. Se till att prata med företagen i detalj om extra avgifter, för att inte få en överraskning när du hämtar din bil i Centralamerika. Instruktioner
1

Mät kubikmeter varje bil som transporteras. Kubikfot kan mätas genom att multiplicera längden, bredden och höjden på din bil..
2

Töm bilen på alla men en fjärdedel av en tank Någon mer bränsle än vad som kan orsaka en farlig brandfara, särskilt för en resa så långt Centralamerika.
3

Ta bort alla personliga saker från bilen. De flesta företag kommer inte att hållas ansvariga för några objekt kvar i bilen.
4

försäkra fordonet för sjöfarten till Centralamerika. Det sista du vill ha efter att ha tillbringat kanske $ 2.000 i frakten är för fordonet att komma tillbaka skadade och att ha någon försäkring för att täcka det. Inte beror enbart på företaget att betala för eventuella skador.
5

Välj ett internationellt rederi. Några populära alternativ är: Crowley Shipping International och Z Best Transport. Ring varje företag du funderar och frågar om priser och platser. Priserna kommer att variera kraftigt mellan olika företag och om du vill leverera din bil i en öppen eller sluten behållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136126.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.