Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Maybach Funktioner

Maybach är en tysk biltillverkare som har erbjudit högsta bil alternativ sedan 1909. Den 2010 Maybach 57 Sedan fortsätter traditionen. Med en början begärt pris på $ 405.500, enligt Yahoo! Autos och funktioner enastående såsom en bakre elektronisk parkeringshjälp och sensorer krasch, fortsätter Maybach linje av lyxiga bilar för att leda flocken i innovativ bilteknik. Säkerhetsfunktioner
funktioner

Säkerhet för Maybach 57 Sedan är många, bland annat ett låsningsfritt bromssystem, ett bromsassistent, fyra skivbromsar, inklusive ventilerade skivor, elektronisk bromskraftfördelning, elektroniskt antispinnsystem, samt en startspärr. Dessutom kommer den lyxiga sedanmodell lager med främre och bakre sidokrockkuddar fram och bak-sidokrockkuddar gardin, förare Frontairbag med flerstegs utbyggnad och passagerare fram airbag som sensorer beläggning. Innovativa funktioner som stammen klämskydd enhet, rollover-sensor, en krasch sensor som skickar en GPS-signal och parktronic bak Elektronisk parkeringshjälp sätter Maybach 57 Sedan i spetsen för flocken.
inredningsdetaljer

Maybach 57 Sedan kommer med följande funktioner: trådlös kommunikation rullstol med Bluetooth, en röststyrd handsfree bärbar telefon tjänst, ett fordonslokaliseringssystem, COMAND GPS och DVD-navigationssystem; och ett telematiksystem som innehåller automatiska kollision anmälningar, conciergetjänster, krishantering och vägassistans. Dessutom kommer den lyx sedan utrustad med en yttre temperaturmätare, intelligenta farthållare, motor start och stoppknapp, HomeLink universell garage dörröppnare och DVD-spelare. Andra funktioner som memorerade inställningar för förarsätet och ratten, elektroniskt justerbar förar-och passagerarsätet med massage och uppvärmda fällbara elektroniskt justerbara baksäten lägga till sedanmodell s lyxig känsla.
Engine & Ljud Funktioner

Under huven av Maybach 57 Sedan är en 6,0-liters V12-motor med multipoint bränsleinsprutning och 604 hästkrafter. De ljudkomponenter bestå av en premiebaserad Bose AM /FM-radio med 600 watt, hastighetsberoende volym, Dolby surroundljud, en sex-skivors CD-växlare, SIRIUS Satellite Radio och ljud som förmedlas genom 21 förstklassiga högtalare.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136784.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.