Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2007 Dodge Charger 5.7 specifikation

för 2007 Dodge Charger är en nyinspelning av en klassisk amerikansk muskelbil. Köparna kan välja mellan standard SE versionen, desto kraftfullare R /T edition eller högpresterande SRT8. Endast R /T modellen har en 5,7-liters V8-motor. Alla modeller är tunga och rymlig med ett stort och imponerande grillen. Inside and Out

2007 Dodge Charger är 200 inches lång, 74,5 inches bred och 58,2 inches hög. Dess axelavstånd är 120 inches, och dess tjänstevikt är 3,727 pounds. Den är byggd på samma plattform som Chrysler 300 och Dodge Magnum. Till skillnad från sin föregångare, är den uppdaterade Charger en fyra-dörrars sedan, inte en coupe. Inuti har bilen läder sittplatser och makt justerbara pedaler. Dess tvåfärgade interiören har silver accenter på instrumentbrädan och Citronfläckad mätare. Bilen rymmer upp till fem personer.
Motorspecifikationer och bränsleeffektivitet

Dodge Charger R /T har en 5,7-liters Hemi V8-motor som genererar upp till 340 hästkrafter och 390 ft-lbs. av vridmoment. Den åtta-cylindriga motorn är utrustad med multi-förskjutning teknik, som stänger hälften av cylindrarna när de inte behövs, vilket ger en liten skjuts till bränsleekonomi. R /T modellen får 17 miles per gallon i staden och 25 på motorvägen.
Enhanced R /T Performance Group

Enhanced R /T Performance Group är ett specialpaket tillgängliga för Charger R /T. Den innehåller mocka-trimmade uppvärmda säten, prestanda däck, 20-tums hjul krom och en sport-fjädring och styrväxel. Dess uppgraderade avgassystemet lägger också 10 extra hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136519.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.