Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att transportera en bil till Kodiak, Alaska

Transport bilar och andra varor till Alaska är en del av livet för människor som bor i Alaska. Staten är stor, och många samhällen ligger på öar med bara några miles av vägar och inga broar till andra öar. Lastbärare är experter på att få bilen levererad till din Alaskan destination Kodiak. De flesta gods-flyttar företag avvika från staten Washington. Flera möjliga transportlösningar existerar, men transport av din bil med pråm är förmodligen det bästa alternativet. Instruktioner
planera för Smooth Transport till Kodiak
1

Har din bil informationen praktiskt för förfaranden som leder fram till att transportera ditt fordon. Du måste ha märke, modell och år av ditt fordon, registreringsnumret och Vehicle Identification Number (VIN) som är tryckt på dina registreringspapper.
2

Mät höjden och längden av ditt fordon. Du kommer att behöva dessa siffror när få en uppskattning av fraktkostnaderna.
3

Kontakt gods-flyttar företag (se Resurser) att fartyget till Alaska. Alaska har många öar städer och flera avlägsna regioner, så se till att tjänsten är tillgänglig för Kodiak. Företag med service till sydöstra Alaska, till exempel, inte kan ge service till Kodiak, 800 miles bort i nordväst.

Få offerter för kostnader, avgångs-och avseglingsdatum. Fraktbolag kommer att ge dig en online-kostnad offert eller per telefon. Priser förändras ofta, kan inkludera ett bränsletillägg och kan vara högre vid vissa tider på året då sjöfarten utrymmet är begränsat.

Betalning måste göras av certifierad check, bankväxel, banköverföring, kontant eller med kreditkort kort.
4

Ordna att få din bil till din avgångshamn. Ship bilen från Washington State från hamnen i Seattle eller hamnen i Tacoma. Gods som transporteras mellan amerikanska hamnar regleras av Jones Act (se Resurser). Din gods-flyttfirma ger dig information om regler transport av din bil.
5

Låt ca en vecka för sändningstid. Den tid på året och väderförhållanden kommer att påverka sjöfarten tid. Du kommer att behöva visa legitimation för att hämta bilen vid leverans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137140.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.