Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Varför har jag en förlust av Acceleration i mina 1979 Mercedes ?

I 1979 års modell markerade mitten av cykeln punkt för en av Mercedes mest ikoniska rader av sedaner , de W123 modellerna . Dessa modeller var känd för sin hållbarhet , särskilt de dieseldrivna 240D och 300D modeller . Bränslefilter

Mercedes dieselmotorer i denna årgång är kända för sin tillförlitlighet , vilket ofta leder ägarna att försumma underhållet av vissa komponenter . Ett smutsigt bränslefilter kommer att ha en negativ inverkan på accelerationen . Byta det kommer att öka bränsleekonomi och acceleration under hela effektklass .
Blow By
p Om du motorn inte fungerar på rätt kompressionsförhållande , kommer det att orsaka en förlust av motoreffekten , särskilt vid acceleration . Dieselmotorer beroende av hög kompression för makten , och motorer av denna årgång kan vara känsliga för slitage . Att ha en mekaniker kör en kompression test kan avgöra om detta är orsaken till din strömavbrott .
Vakuumledningar

automatiska växellådor samt andra system , är på dessa modeller som drivs av en vakuum -assist -system . Om det finns en läcka i detta vakuumsystem det kommer att orsaka problem med acceleration .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138334.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.