Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man bogsera med en 2008 Ford Escape

Ford erbjöd en valfri bogsering paket på 2008 modellen år utility Escape terrängbilar att tillåta fordonet att bogsera en mängd trailers , inklusive båtsläp , Släp , campare och bil - dockor . Tow släpvagnsvikt är upp till 1500 pounds med fyra gånger fyra och fyra - by- två 2,3 - liters modeller och vikter upp till 3500 pounds med fyra -två 3,0 - liters modellen . Släpvagnsvikter inkluderar släpet och lasten på släpet och får inte överskridas för att förhindra förlust av kontroll på grund av otillräcklig bromsförmåga . Instruktioner
1

Se till att bollen på Escape och Hitch har samma storlek och placera dragkrok över bollen . Sänk tungan av trailern tills dragkrok vilar på bollen .
2

Anlita låsmekanism på dragkroken för att säkra vagnen till Escape . Se till att alla lås och safeties är engagerade . Fäst säkerhetskedjorna till fästena på dragkroken . Korsa kedjorna under trailern tunga och låta tillräckligt slack för svarvning .
3

Koppla in trailern ljus elkontakten till bogsering av fordon adaptern . Kontrollera att släpets lampor fungerar korrekt .
4

Testa bromsarna rör vid låga hastigheter av vägen före inresa trafik . Stäng av farthållaren på flykt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136053.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.