Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

98 VW Jetta Wolfsburg specifikation

Den Jetta, från Volkswagen of America, är en av de mest sålda bilar i USA. Den trevligare version av denna rad av bilar kallas Wolfsburg edition, som har fler hästkrafter och bättre prestanda än de vanliga modellerna. Det ursprungliga priset för 1998 VW Jetta Wolfsburg var runt $ 16.500, enligt LotPro.com. Denna bil är nu värderas till ca $ 2831, enligt Edmunds.com. Performance Specs

Motorn i 1998 Volkswagen Jetta Wolfsburg består av en 2-liters rak fyrcylindrig motor som får 115 hästkrafter vid 5.400 rpm. Den har en fyra-växlad växellåda med framhjulsdrift och en 4,53 slutlig drivaxel ratio. Motorn har 122 foot-pounds av vridmoment vid 3,00 rpm. Bromsarna är Fläktassisterade och det finns både skivbromsar fram och bak trumbromsar. Det finns McPherson Strut suspensionen i framsidan av bilen och oberoende bakre upphängning i baksidan av Wolfsburg Jetta.
Bränsle specifikation

1998 VW Jetta Wolfsburg är en mindre sedan med en anständig mängd ström, gör det möjligt att få mid-range gas körsträcka. Den har en 14,5-liters bensintank och använder vanlig blyfri gas. Det blir en uppskattad 22-mpg i staden och 29 mpg på landsväg. Kombinerad, medelvärden det omkring 25 mpg.
Dimension Specs

1998 Volkswagen Jetta Wolfsburg förlitar sig på sin lilla storlek för snabbhet och god bränsleekonomi. Det är 173,4 inches i längd och har en bredd på 57,5 ​​inches. Till 56,1 inches i höjd, är det låg på marken, med en markfrigång på endast 4,8 inches. Addera Safety Specs

1998 VW Jetta Wolfsburg edition har en antal säkerhetsfunktioner specifikationer. Både föraren och passageraren i Wolfsburg har främre krockkuddar för att skydda i en frontalkrock. Bilen har barn-säkerhet bakre dörrlås och varselljus strålkastare. En förare och passagerare fasthållningsanordningen är installerat och rattstången kollapsar för förarens säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137067.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.