Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Honda Accord V6 specifikation

Den 2006 Honda Accord kom i sex utföranden, varav två hade en V6-motor. Dessa var 3,0 LX och 3.0 EX. V6 bilarna innehöll en motorstyrka på 244 hk, sittande fem och kom i tvådörrars eller fyrdörrars konfigurationer. Bränsleekonomi, Växellåda och fjädring

3,0 LX och 3,0 EX båda har en 17,1 liters bränsletank, en förkromad avgaser, och de körs på vanlig blyfri bensin. Bilarna är front-wheel-drive med ett låsningsfritt bromssystem och drivlina. Den 3,0 LX kommer i en fem-växlad automatlåda med överväxel och gör 20 miles per gallon (mpg) i staden och 29 mpg på landsväg. Den 3,0 EX kommer i ett val av sex-växlad manuell och femstegad automatisk, både med överväxel. Den manuella versionen gör 21 mpg i staden och 30 mpg på landsväg, medan den automatiska gör 20 mpg i staden och 29 mpg på landsväg.

Den främre hjulupphängningen i bilarna är en dubbla triangellänkar med spole fjädrar och gas-trycksatta chocker. Främre och bakre antiroll barer presenteras. Bakfjädringen är multilinkbakaxel typ med spiralfjädrar och gas trycksatta stötar.

Styrningen är ett rack-and-pinion typ och båda bilarna kommer med Vehicle Stability Assist. Alla fyra bromsarna är skivor med ventilerade skivor fram. Hjulen är 17-tums silver legering och framdäcket storlek är P215/50VR17.0BSW AS. Addera Mått

fyrdörrars versioner är 191,1 inches lång, 71.6 inches bred och 57,3 inches hög och har en hjulbas på 108 inches. Maximal lastvolym är 14 kubikfot med passagerare per 98 kubikfot.

Två-dörrars versioner är 187,6 inches lång, 71,3 inches bred och 55,7 inches hög och har en hjulbas på 105 inches. Maximal lastvolym är 12,8 kubikfot med passagerare per 88 kubikfot.
Funktioner

Båda bilarna har främre skålade säten, center armstöd med förvaring, makt taklucka, främre läslampor, bak under sadeln värmerör, radio styrspakarna hjul, en sex-skivors CD-spelare, radio Stöldskyddande, in-fönster rutnät antenn, farthållare med reglagen på ratten, lås makt, fjärr keyless inresa, bak barnsäkerhet dörrlås, teleskopisk ratt, bakre defroster och fönsterhissar.

Båda bilversioner har även förare och passagerare krockkuddar, seat-monterade förare och passagerare sidokrockkuddar effekter, biverkningar barer konsekvensanalyser och ett överfallslarm och säkerhet systemet.

EX har också uppvärmd sittdynor för förare och passagerare, en uppvärmd ryggstöd på förarsidan och automatisk luftkonditionering samt läder säte, ratt och dash trim. EX hade också en option på en i bilen navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136552.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.