Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man bogsera med en Chevrolet Cobalt

Chevrolet Cobalt är en kompakt bil som finns i en fyra dörrars sedan modell och en två dörrars Coupe modell. Bilen är inte avsedd för bogsering och inte kommer med några bogsering paket alternativ när köpt direkt från Chevrolet. Du kan köpa eftermarknaden bogsering alternativ. Cars.com listar Chevrolet rekommenderade bogsering gräns av kobolt som 891 pounds, vilket inkluderar vikten av passagerare samt. Detta innebär att endast en liten släpvagn säkert kan bogseras utan att göra skada på Cobalt. Instruktioner
1

Få en dragkrok och ledningsdragning kontakt för din Cobalt. Du kan köpa en dragkrok från U-Haul eller en specialiserad butik, t.ex. JC Whitney.
2

Montera dragkrok på baksidan av din bil om du är bekväm att göra så. Du kommer att behöva ta isär en del av den bakre delen av bilen och tar tillfälligt bort batteriet. En borr och silikon är skyldiga att göra installationen. Alternativt kan du betala för att ha en installatör göra det åt dig på den plats där du köper skumt.
3

Välj en trailer som inte överstiger den maximala bogsera vikt din Cobalt kan hantera . Till exempel, den U-Haul sport trailer och 4 "x 7" nyttofordonstrailer vardera har en tillräckligt låg tomvikt som du kan säkert bogsera en av dem med kobolt.
4

Tillbaka upp Cobalt långsamt mot släpvagnen så att du kan ansluta Cobalt skumt för släpvagnen. Skjut skumt över bollen, anslut säkerhetsnål på plats, kors och tvärs kedjorna och koppla in trailern tråden kontakten i skumt sladdkopplingsdonet. När du gör detta, är du redo att bogsera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138086.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.