Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man fixar en moped gasledning

Mopeder är ett fantastiskt sätt att pendla runt stan. Med bränsleeffektivitet vanligtvis runt 100 mpg, kan du resa i veckor utan att fylla upp. Även mopeder är kända för sin tillförlitlighet, gör de ibland sluta springa. Lyckligtvis är dock dessa motorer är ganska lätt att arbeta med. Saker du behöver
Repair kitt
Tryckluft
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av gasen till motorn genom att vrida ventilen på botten av din bensintank. Du kommer att se tre tecken, "O", "R" och "C" som står för Open, Reserve och Stängd. Vrid gas ventilen till "C."
2

Spåra röret från bensintanken till förgasaren. Detta är din gasledningen. Ta bort skruvarna som håller gasledningen på plats och dra bort förgasaren och motorn.
3

Blås tryckluft genom gasledningen till tydliga hinder. Om gasen inte flödar till förgasaren, kan du testa det här. Spray starter vätska in i förgasaren och starta mopeden. Om motorn går för bara några sekunder, du vet gasen inte blir till förgasaren. Rensa båda ändarna av gasledningen med tryckluft. Se till att linjen är fri från rost och smuts innan du installerar den.
4

Anslut ett hål eller spricka med ungefär en tesked reparation kitt. Enkelt tillämpa kitt med tummen, och se till att täcka alla tecken på sprickor. Låt röret ut i minst 24 timmar för att torka. Gas flödar från tanken till förgasaren under tryck, så det är viktigt att helt täta gasledningen att förhindra otäcka läckor.
5

Installera om gasledningen på förgasaren och bensintanken, och dra åt skruvarna med skruvmejseln. Vrid gas ventilen till "O." Starta mopeden. Om du ser några läckor, är du redo att rida på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120670.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.