Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man installerar en Scooter Vindruta

En av de många orsaker till att du har valt en skoter är att du gillar vinden i håret. Men vinden i ansiktet kan vara en annan sak. En vindruta är till hjälp för att hålla insekter, grusväg, regn och andra föremål från att slå dig i ansiktet när du cyklar. Inte alla skotrar kommer med en vindruta, men de är inte svårt att installera själv. Du måste köpa rätt vindrutan för ditt märke och modell av skoter innan du sätter igång. Saker du behöver
Scooter
Monteringsfäste Electronic Hardware
insexnyckel
Phillips skruvmejsel eller platt skruvmejsel
Vindruta
Visa fler instruktioner
Installera Monteringsfästena
1

Skruva loss skruven som håller fästet tillsammans med insexnyckeln som kom med vindrutan hårdvara eller en Phillips skruvmejsel, beroende på bulten. Ta bort brickan, kulleden och bult för att öppna klämman på fästet.
2

Placera de två sidorna av klämman runt skotern styret med skruven framsidan pekar mot framsidan av cykel och sidan för kulleden mot ryttaren.
3

Håll klämman delen av fästet på styret med ena handen och sätt tillbaka bulten med den andra. Byt ut brickan och gemensamma på fästet Dra sedan fästet för hand.
4

Upprepa ovanstående steg på andra styret med den andra konsolen.
5

Håll vindrutan upp att bedöma om fästena är placerade där de behöver vara. Dra åt fästena med antingen insexnyckel eller skruvmejsel, beroende på skruvhuvudet. Addera Montera Montering Rods
6

Separera monterings fat som kommer att fästa på vindrutan från monterings stängerna antingen med insexnyckel eller en Phillips skruvmejsel. Om montering fat kom inte ansluten till stavarna, hoppa över detta steg.
7

in den första monteringen staven i kulleden på styret och placera den i den vinkel du vill ha.

8

Vrid vingmuttern på svivelkopplingen medurs för hand för att hålla stången på plats.
9

Upprepa med den andra monteringsstång på andra sidan av scooterns styret.
10

Håll vindrutan upp till stängerna för att se till att de kommer att hålla den i den position du behöver. Justera fästet stängerna vid behov. De bör vara i samma höjd och på samma avstånd från centrum av skotern.
Fästa vindruta
11

Sätt pipan spöhållare in i vindrutan genom pre -borrade hål med montering tunnor vetter mot baksidan av cykeln. Vissa vindrutor kräver att du fästa stavarna i vindrutan innan du sätter in dem i de fästen som redan är installerade på scootern styret.
12

Använd antingen insexnyckel eller skruvmejsel för att dra åt pipan fästen till vindrutan, med skruvarna som medföljer fästen. Om vindrutan stavar fästa direkt på vindrutan och inte i fat fästen, hoppa över detta steg.
13

Placera stängerna i hålen på monteringsplattan fat fästa på vindrutan.
14

Flytta vindrutan uppåt eller nedåt på stavarna för att justera höjden till där det bäst skyddar ryttaren. Du kan behöva lossa vingmuttern för hand på de fästen att göra detta.
15

Dra åt fästen "vingmuttrar för att hålla vindrutan på önskad höjd, dra åt alla skruvarna på pipan lederna fästa på vindrutan och klämmorna fästa på styret med antingen insexnyckel eller skruvmejsel, beroende på skruvhuvudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120680.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.