Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Tune Up en Puch Moped

Mopeder har små, en-cylindriga motorer som vanligtvis inte kräver mycket underhåll. Men efter en lång period av sammanträdet, får en Puch moped börjar försämras i fråga om sänkt prestanda och en mindre bekväm åktur. I det här fallet, är det dags att ge din Puch moped en melodi upp. Med en luft kompressor och vissa rengöringsmedel, kan du få din äldre moped som ny igen på mindre än en timme. Saker du behöver
Tändstift
Air kompressor
Förgasare renare
Bucket
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Klädhängare
Värmekanon
Show Mer Instruktioner
1

Kontrollera gnista på tändstiftet. Använd en hylsnyckel för att ta bort tändstiftet belägen på utsidan av motorn nära kolvhuvudet men behåll tändhatten på. Har en assistent komma på cykeln, medan tomgång och parkerade på dess centrerar cykelställ, sedan visuellt kontrollera om det finns gnista kommer ut ur kontakten. Om inte, måste du ersätta det.
2

Ta bort förgasaren och rengör den. Den carb hålls på motorn med två Phillips skruvar. När den har tagits bort, skala förgasaren ner så att alla inre delar tas bort. Använd en kompressor för att blåsa luft genom hela carb, få alla små sprickor och hål där bränslet går igenom. Varje bit av gunk fastnat i det kan stoppa bränsleflödet och påverkar prestandan.
3

Placera förgasaren i en hink med förgasare renare natten. Detta kommer att grundligt rengöra det, garanterar bra bränsle till motorn.
4

bort ljuddämparen och rengör det. Värm upp en klädhängare med en värmepistol. Stick den varma tråden i ljuddämparen och vicka runt för att sveda bort eventuell bebyggda kol.
5

Kontrollera däcktrycket och fyll dem till den rekommenderade nivån. Om däcken uppleva en förlust på 10 PSI i tryck över natt, är de inre rören skadas och måste ersättas.
6

Byt olja och använda högpresterande bensin i din moped. Högoktanig gas kommer att göra din moped prestera bättre, och ett oljebyte alltid bidrar till att förbättra acceleration och toppfart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120748.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.