Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Problem med Gas Skotrar

När du äger en gas scooter flera problem kan uppstå. För att undvika dessa problem, känner till problemen och göra underhåll kontroller. För varje problem, varningsskyltar uppstår. Vet dessa tecken och förstå vad som kan hända om de ignoreras. När sådana tecken kvarstår, hitta en mekaniker så snart som möjligt. Low Power

Scooters lider låg effekt upplever en oförmåga att klättra kullar, en generell okänslighet och lägre än normala topphastigheter. Flera saker kan hända som orsakar skotern för att förlora makten.

Ett av de vanligaste problemen för låg scooter makt är felaktigt däcktryck. Köp ett däck pump och pumpa upp däcket till dess önskat tryck. Däcktryck krav listas i scooter bruksanvisning.

Körning utan luftfilter orsakar också kompressionen i motorn för att minska. Detta orsakas av motorns interna godkännanden öppnande. En motorrenovering krävs för att åtgärda problemet.
Motorn inte startar

När skotern motorn inte startar, flera saker som kunde ha hänt. De flesta startmotorer problem orsakas av triviala fel.

Du kanske har slut på bränsle. Kontrollera bensintank för att säkerställa att den har tillräckligt med bränsle för att starta motorn. Dessutom, om skotern inte har kört på ett tag, kan gasen ha gått unken.

Bensin också kunde ha översvämmat motorn. För att kontrollera en översvämmad motor, starta motorn igen. Kontrollera tändstiftet. Om tändstiftet är blött då motorn har blivit översvämmade av bensin. För att förånga bränslet från motorn, ta bort tändstiftet och dra runt motorn igen.
Inte kommer att stanna på
p Om du tycker att skotern stannar körs vid en slumpmässig tid, utvärdera vad du gör när detta händer. Vet vad skotern gjorde hjälper utvärdera vad problemet är.

Om luftfiltret blir igensatt eller vått, kommer du att uppleva att skotern inte kör. För att undvika detta problem, ändra ditt luftfilter regelbundet.

Ha ett tändstift som inte är ordentligt fastsatt i gnistan tråden bringar scooter motorn att misslyckas vid slumpmässiga tidpunkter. Kontrollera att tändkabeln tätt är fäst tråden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120551.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.