Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

1985 Honda Elite 250 Scooter specifikation

Honda Elite var en del av Hondas scooter lineup producerat från 1985 till 1990. Eliten kom i tre olika motorstorlekar: a 125 cc, 150 cc och mer kraftfull 250 cc motor. Den Honda Elite var känd för sin bekväma sittplatser, pålitlighet och värdebeständighet. Motor och Power

1985 Honda Elite 250 Scooter sport en encylindrig, fyrtakts motor. Elite Scooter har en V-remdrift transmission med automatiska växlar för mjuk körning samt en förgasare bränslesystem som tar vanlig blyfri bensin. Topphastigheten på Scootern är 70 miles per timme. Elite 250 scooter har också ett flytande kylsystem för att förhindra överhettning. Den 250 cc motor ger ut 14 ft-lbs. av vridmomentet med 17 hästkrafter när den körs på full gas.
bränsleekonomi och storlek

Elite 250 Scooter har en 2,1-liters bränsletank. Elite får i genomsnitt 65 miles per gallon även vid toppfart, vilket gör det till en mycket bränslesnål bil. Elite 250 var den första Honda skoter konstruerad för hög hastighet cruising med överlägsen bränsleekonomi. Honda Elite, då infördes 1985, var den största skoter som kunde köpas utan att modifiera en mindre skoter för bättre hastighet. Skotern sitter 4,5 inches över marken och väger strax över 200 pounds.
Komfort och funktioner

Elite har en lång, extra plysch säte byggd för att rymma två personer. Färgalternativ för 1985 inkluderade röd candy fruktodling och sommar blond. Elite har ett låsbart förvaringsfack på framsidan av sätet passande för en hjälm. Elite har också flera valfria funktioner, såsom vind-skärm och en bakre pakethållare för extra förvaring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120721.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.