Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Homemade Motorscooters

Motor skotrar är ett populärt transportmedel i nästan varje tätort. På grund av deras bränsleeffektivitet, motor skotrar är ofta betydligt mer kostnadseffektiv jämfört med andra fordon. De kommer också i olika stilar anpassade till bilist behov. Men trots deras långsiktiga bränsleekonomi, kan skotrar vara initialt kostsamt när köpte nya. För en bilist som inte kommer att använda sin skoter att transporteras långa sträckor, kan det bästa alternativet vara att bygga en hemmagjord. Saker du behöver
Manuell kick-push-scooter
Motorsåg motor
Wire pressning och skärverktyg Nötter
Brickor
Bultar
Kedjehjul
Remskiva drivkedjehjulet
Cykel kedja
Skruvmejslar
Chain länk Extractor Review uttag
Nycklar
18-gauge elektrisk tråd
Drill
Visa fler instruktioner
1 < p> Skaffa ett manuellt scooter som kommer med ett handstående på framsidan. Skotern ska även omfatta bromsar för att tillåta användaren att komma till ett stopp och uppblåsbara däck. Större däck säkerställa stabiliteten vid högre hastigheter och är bättre mot ojämna ytor.
2

Köp en motorsåg som är lätt isär. Ta bort kedjan och bar, samt några delar sågning från motorn. Se till att hålla locket och kroppen runt motorsåg för att tjäna som täckstycke för motorn på skotern.
3

Borra hål i motorn huset och på baksidan av skoterns plattform för att fästa höljet till skotern. Rada upp motorn så att kedjan remskiva placeras över skoterns bakhjul. Bulta huset till skoterns fot ombord för att säkra den. Använd bultar, muttrar och brickor i rätt storlek för att undvika skador på motorn bostäder.
4

Bifoga ett kedjehjul till bakre hjulaxeln och en remskiva drivkedjehjul till motorsåg motorn. Vira cykelkedjan runt bakhjulet drevet och koppla det till drevet på motorn. Använd fläkten för att ta bort eventuella extra kättingar. Cykelkedjan bör vara tätt runt dreven eftersom detta kommer att fungera som drivsystem för bakhjulet på skotern.
5

Installera en av och på strömbrytaren på styret. Fäst motorns gasvajer till på och strömbrytare. Kör ner kabeln halsen och till motorns acceleration utlösaren. Se till att alla kablar är anslutna till rätt uttag på motorn och styret för att fullborda kretsen systemet.
6

Använd zip-band att fästa sladdisolering till skotern och styret för att undvika skador till någon av trådarna.
7

provköra skotern för några ovanliga ljud eller vibrationer. Kontrollera att alla rörliga delar, såsom kedjor, är tydlig i dina ben och kläder. Testa bromsarna och andra funktioner på skoter för att se till att de fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120615.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.