Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör Moped prestanda mods

Mopeder är ett fantastiskt sätt att resa runt i staden på 100 miles till gallon. Även roligt att rida, de flesta mopeder har en toppfart på ca 30 km /h, vilket är oftast bara inte tillräckligt för de flesta människor att hänga med trafiken. Mopeder saknar ofta den råa kraften som behövs för att resa in-town. Lyckligtvis är mopeder görs ändras och det finns prestanda uppgraderingar du kan göra som kommer att öka din scooter toppfart och acceleration, vilket ger dig den kraft som behövs för att hänga med i trafiken. Saker du behöver
Drill
heningsverktyg
Förgasare
Aftermarket
ljuddämparen
Visa fler instruktioner
1

Borra 3 hål i din mopedens luft box täcka. Luften lock ligger intill förgasaren, och det styr hur mycket luft går in i motorn. Borra hål i detta skydd kommer att ge mer luft att komma in, vilket ger en fetare bränsleblandning, vilket ger dig bättre acceleration.
2

Köp en större förgasare och bar din cylinder. En större förgasare ger din motor mer bränsle, vilket kommer att öka prestandan. För att placera denna förgasare på din moped, men du kommer att behöva tråka ut er cylindern att passa förgasaren. Detta kan göras med hjälp av en borrmaskin och en heningsverktyg.
3

Byt beståndet ljuddämparen och sätta på en eftermarknad ett. Eftermarknad mufflar öka trycket byggs upp på kolven, vilket drastiskt ökar acceleration och toppfart när uppgraderat framgångsrikt.
4

Utför en allmän tune-up på din moped. Om beståndet delarna inte går på sitt bästa, då du kommer att förlora prestanda. Kontrollera lufttrycket i däcken, byta olja, och ersätta alla packningar i motorn. Enkla reparationer som det kan göra stor skillnad i prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120740.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.