Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Pro Scooter Tricks

Med lite övning kan du utföra ett antal scooter tricks. Ta din skoter till närmaste skatepark att öva. När du försöker scooter tricks, hjälm och annan skyddsutrustning. Detta kommer att garantera säkerheten för ryttaren. För yngre ryttare, är det en bra idé att ta en förälder med dig att titta på. Grundläggande Tricks

När du har möjlighet att åka på skoter utan att falla ner, kan du börja utföra tricks. Börja med några enkla manövrar.

Ett av de första stegen som du bör veta är på ett ben rida. Detta drag består av precis vad det låter som. Få fart på skotern. När du rider, lyft benet från marken och börja cruising. Balansera dig med styret och hålla ena foten från marken. Innan du förlorar balansen, placera foten tillbaka på marken för att inte falla.

När du har bemästrat balansera på en fot, gå vidare till bunny hop. Den bunny hop kräver båda fötterna på däck. Få fart på en måttlig nivå. När du går tillräckligt snabbt, placera båda fötterna på skotern däck. När du är cruising, hoppa och dra styret upp för att hålla fötterna på däck medan i luften. Sedan landa med båda fötterna på däck och fortsätter cruising. Addera Intermediate Tricks

När du har lärt dig grunderna kan du gå vidare till mer involverad scooter tricks.

En populär scooter trick är svansen piska. Få fart på där du kan utföra en bunny hop. Gör sedan en bunny hop så högt du kan. Även i luften, använd din häl för att sparka scooter däck i en 360-graders cirkel. Manövrera händerna i en cirkel samtidigt ta tag i styret för att flytta däcket tillbaka under fötterna innan slå i marken. Tomt på däck och fortsätter cruising.

Annat trick är Indy. För att utföra Indy, göra en bunny hop. Även i luften, når ner mellan dina fötter och vidrör scooter däck. Snabbt räta din kropp igen och landa på marken.
Avancerade trick

Följande trick bör endast utföras efter omfattande praktik och utbildning.

En av de svåraste scooter tricks är FGC luckan. Hitta en hög ramp eller halfpipe. Om du använder en ramp, få en hög hastighet. Om du utför på en halfpipe, arbeta tills du har högt sändningstid. Sedan, när hastigheten eller höjden är vunnits, gör en front flip med skotern. När du utför den främre luckan, även göra en panik samtidigt till luckan. Mark med fötterna på däck och fortsätter cruising.

Annan avancerad scooter trick är Stålmannen. Liksom FGC främre luckan, få en betydande mängd luft eller hastighet för att utföra detta trick. När du tar bort, sträcka skotern ut framför dig och samtidigt hålla händerna på styret. När kroppen anpassar rak, ta skotern tillbaka till sitt utgångsläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120700.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.