Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Diamo Scooter specifikation

Diamo Skotrar distribueras i USA av Precision Powersports. Diamo s produktlinje omfattar skotrar, motorcyklar, ATV och UTVs. Deras Scooter linje är indelad i tre modellserier, 50cc, det 150cc och 300cc. Dessa modeller sträcker sig från den 50cc Toscana --- ett idealiskt verktyg för korta resor --- upp till 300cc Turista touring-modellen, som är en mer hållbar, lång-travel modell. 50cc modeller
p Det finns två modeller under 50cc raden av Diamo Skotrar, Toscana och Velocity. The Tuscany modellen kombinerar vintage styling med modern teknik. Den är utrustad med en fyrtakts encylindrig vätskekyld motor med en topphastighet på cirka 30 till 40 miles per timme. Den främre hjulupphängningen har dubbla chocker, medan baksidan har en enda stöt. Den levereras som standard med CVT bälte-automatlåda, tillsammans med en främre skivbroms och en trumbroms bak. Som standard ingår en låda låsning handske, underseat lagring och accenter krom. En bakre bäraren är en valfri funktion, samt kromade fälgar och ett fjärrlarm med fjärrstart. En Toscana är runt $ 1670 med 2010.
150cc modeller

150cc modellerna erbjuder även Toscana och Velocity, tillsammans med Torino. I Torino bas drivlina är en 150cc fyrtakts vätskekyld motor med en maximal hastighet på cirka 60 miles per timme och en maximal effekt på 12 hk. Både främre och bakre fjädring är utrustade med dubbla chocker, och det levereras också som standard med främre och bakre skivbromsar. Viktiga funktioner inkluderar en CVT automatlåda, aluminium fälgar, och en bakre bärare. Ett fjärrlarm med fjärrstart finns som tillval. A Diamo Torino kostar runt $ 2700 med 2010.
300cc modell

Turista är den enda Diamo modellen under 300cc linjen. Den är utrustad med en 300cc vätskekyld fyrtaktsmotor med 18,4 hästkrafter. Dess maximala hastigheten når upp till 80 miles per timme. Den har en CVT automatisk växellåda, och är utrustad med dubbla chocker på båda hjulen. Den levereras som standard med ett låsningsfritt bromssystem på båda hjulen, en bakre bärare, halogenbelysning och en två-up ridning sits. Valfria funktioner inkluderar ett fjärrlarm, ett GPS-system och krom hjul. A Diamo Turista kostar runt $ 4000 med 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120564.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.