Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur felsöker jag en Peace 150cc skoter med en Börjar Problem?

Den grundläggande scooter motorstorlek, 150cc, är 150 kubik cm, vilket innebär att din skoter har en maximal hastighet på 50 till 60 miles per timme. Ibland kan din Peace 150cc scooter startar inte. Detta är ett vanligt problem med gas skotrar och det finns ett brett spektrum av orsaker. Felsökning din scooter s start problem kan du spara pengar i underhåll reparationer. Saker du behöver
Bränsle stabilisator
Visa fler instruktioner
1

kontrollera så du har gas i din scooter tanken om den inte startar. Titta inuti bensintanken i stället för att förlita sig på gas mätare vid kontroll.
2

Ladda batteriet om din Peace 150cc scooter inte startar. Batteriet kan rinna om du brukar köra din scooter korta sträckor eller om du lagrar din skoter för långa tidsperioder.
3

Placera din hand över öppningen av luftfiltret och försök starta din scooter. Om det börjar, kan det finnas ett problem med choken. Choken minskar lufttillförseln för att förbättra blandning av bensin och luft.
4

låta en mekaniker rengöra förgasaren. En skoter lilla motorn är mer känslig för gammalt bränsle än en bilens motor och förgasare kan bli igensatta.
5

Häll 1 oz. av bränsle stabilisator i en full tank bensin förvaring av skoter för vintern och koppla bort batteriet. Detta kommer att hjälpa din Peace 150cc scooter startar efter säsongen.
6

Se till att du har kill switch i "Off" när du försöker starta din Peace 150cc scooter. Den kill switch bryter strömmen till motorn.
7

Vrid nyckeln till "On" läge, pumpa Trottel 4 eller 5 gånger sedan placera foten på kickstart. Du kan känna motstånd i början. Fortsätt att trycka kickstart med foten, sedan sparka neråt och framåt svårt att starta din scooter. Det kan ta ett par sparkar börjar få din skoter går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120596.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.