Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Honda C70 Köptips

Honda C70 är en skoter tillverkad av Honda, 1970-1984. Den har en fyrtakts 50-cc motor. I USA, gick cykeln av moniker Honda Passport under slutet av 1970, tills Honda slutade exportera dem till USA 1984. Delar för C70 finns i online-auktioner och i lokal reklam, så att hitta en ersättare för skadade delarna inte utgöra en alltför stor utmaning. Sök på Annonser

Ta en penna eller överstrykningspenna och börja söka. Men du kan bli besviken. Honda C70s inte komma upp till försäljning så ofta, men ibland man kommer att visa upp i platsannonser avsnitt av lokala tidningar och online-börser. Många av dessa små skotrar har tillbringat flera decennier sitter bortglömda i baksidan av någons lada eller garage, så C70s ibland dyker upp vid fastighetsförsäljningar och garage försäljning på äldre bostäder. Under 2010 varierade priserna från $ 300 till över $ 1500, beroende på skick på skotern.
Hitta Reservdelar Online

Passera inte på att köpa en C70 bara på grund av kosmetiska skador. Även om skotern inte har sålts i USA under många år, dessa skotrar har en lojal följande och delar inte komma på nätet med viss frekvens. Även skadade icke-kosmetiska delar finns, även om de kan ta lite längre tid att lokalisera, eftersom många delar måste bytas ut endast med delar från samma årsmodell.
Gå en Honda C70 Club

Kontrollera online-forum. Flera Honda C70 klubbar har online-forum där medlemmarna kan diskutera olika frågor som är unika för skotrar. I många fall kommer medlemmar från olika geografiska platser inspektera skotrar till salu nära deras hem, så någon från längre bort kan göra ett intelligent beslut om att köpa skotern utan att behöva göra resan i personen. Dessa forum ger också mekanisk råd och hjälpa medlemmar hitta delar.
Få en manuell

Online-auktioner och webbplatser dedikerade till C70 ofta har manualer tillgängliga för köp, och ibland även för gratis nedladdning. Att få en handbok i förväg för att göra ett köp ger dig mer information för att göra ett bra beslut om att köpa en C70, eller att avgöra vilka C70 att köpa eftersom senare modeller har större batterier och bättre tillgång på reservdelar. Utöver de manualer, felsökning guider för 1980 modellerna finns lätt tillgängliga på nätet och kan göra observation och lösa problem mycket snabbare och billigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120684.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.