Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Kan jag få en motorcykel licens med en skoter?

Vissa stater tillåter dig att använda en skoter för ett motorcykelkörkort körprov, medan andra inte gör det. Många stater kräver skoter ryttare att få en motorcykel licens för att köra sin bil på gatan. I dessa stater, när du får ett motorcykelkörkort, kvalificerar det dig att rida antingen en motorcykel eller en moped, och därför spelar det ingen roll vilken du använder för att ta vägen kompetenstest. Nödvändiga provningar

stater som utfärdar motorcykelkörkort oftast kräver ett skriftligt kompetenstest som behandlar lagar som är specifika för motorcyklar samt väg säkerhetsregler, ett syntest, och ibland ett extra tecken provkörning och medicinska test. Oavsett om du rider en skoter eller motorcykel, om en licens krävs, skall dessa prov tas.
Effektbegränsningar

Vissa stater skilja mellan klasser av motorcyklar och skotrar . Till exempel, Alaska och Alabama klassificera skotrar och motorcyklar med cylindervolym på 50cc eller mindre som motordrivna cyklar, inte som motorcyklar, och du kan inte få en vanlig motorcykel licens om att använda en motordriven cykel för din väg kompetenstest. Andra stater, såsom Arizona, ge ut begränsade motorcykelkörkort om du testar med en motorcykel eller skoter med cylindervolym på 100cc eller mindre. I de flesta stater, är en skoter som har en motor större än 50cc anses en motorcykel. Addera ditt Grundläggande Rider Kurs

flesta stater avstå vägen färdigheter testet om en motorcyklist tar en grundläggande ryttare kurs som erbjuds av American Motorcycle Safety Foundation eller andra motorcykel grupper säkerhet. Vissa stater, som Kalifornien, kräver ryttare under 21 år att ta en ryttare kurs för att få en licens. Vissa rider kurser, t.ex. i Pennsylvania, ge deltagarna möjlighet att använda sin egen utrustning, och skotrar är acceptabelt att använda, medan andra kräver förarna att använda utrustning från kursen hållaren.
Stater som don ' t tillåter användning av Scooters

Kalifornien och Louisiana inte tillåter förare att använda skotrar när du tar en motorcykel väg färdigheter test om testpersonens planerar att använda licensen för att köra motorcykel.


fordonskrav

flesta stater, såsom Connecticut, kräva testpersoner att använda en motorcykel eller skoter som är registrerad till dem och ordentligt försäkrad. Om du använder en skoter för din motorcykel road färdigheter test i någon stat som tillåter det, ska skotern vara mer än 50cc (eller högre om staten kräver en högre cylindervolym för licensen).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120557.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.