Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man byter ett batteri på en Vino Scooter

Den Vino är en retro-stil skoter tillverkad av Yamaha. Den Vino erbjuder enkel drift med elektrisk start, automatisk växellåda och en bekväm sittställning. Det finns ett stort förvaringsutrymme som gör Vino användbar för inköpsresor. Enligt Yamaha, kan Vino nå upp till 110 mpg. Den Vino är nästan underhållsfri, men den elektriska startmotorn, horn, och belysning ta en vägtull på batteriet. Batteriet behöver bytas ut regelbundet för att återställa den normala verksamheten. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Batteri
Visa fler instruktioner
1

Park skotern på ett fast, plant underlag. Stödja skotern på centralstödet.
2

Ta bort höger och vänster sida golvplattan täcker genom att backa ut två skruvar i varje lock med en Philips-skruvmejsel i en moturs riktning. Ställ locken och skruvar åt sidan. Lyft mattan gummigolv upp och ställ det åt sidan.
3

Ta bort batterilocket under golvmattan genom att backa ut de två fästskruvarna med en Philips-skruvmejsel i en moturs riktning . Ställ kåpan och skruvarna åt sidan.
4

bort den negativa batterikabeln genom att backa ut terminalen skruven med en Philips-skruvmejsel i en moturs riktning. Ta bort den positiva kabeln på samma sätt. För batterikablarna åt sidan och lyft ut batteriet ur batterifacket.
5

Sänk det nya batteriet i batterifacket. Fäst den positiva kabeln till den positiva batteripolen och dra åt med en Philips-skruvmejsel i medurs riktning. Fäst den negativa kabeln till den negativa polen på samma sätt.
6

Placera batteriluckan över batteriet och dra åt de två fästskruvarna i medurs riktning med en Philips skruvmejsel. Placera golvmattan tillbaka på brädan under batteriluckan.
7

Sätt tillbaka höger och vänster sida golv ombord täcker med det ursprungliga jordbruksföretaget skruvar svarvade in med en Philips-skruvmejsel i medurs riktning.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120648.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.