Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Scooter trafikreglerna i Minnesota

En scooter är en bekväm transportsätt, särskilt om alla dina behov finns inom en kort radie. Föräldrar ger ofta skotrar som gå-till-college presenterar eftersom de är användbara runt campus. De har fungerat som en utmärkt transportmedel för tonåringar, lära dem vägen förnuft och ansvar. Precis som alla andra tillstånd, har Minnesota sin andel av regler för ridning en skoter. Minnesota definierar en skoter som en enhet med handtag, hjul 10 inches i diameter eller mindre, och det går inte snabbare än 15 mph. Registrering

Registrera din scooter är inte nödvändig i Minnesota, också, är det inte nödvändigt att den skall inspekteras. Du behöver inte ett dokument som visar bevis på försäljning av skoter eller en registreringsskylt.
Age, gör Säkerhetsföreskrifter

Scooter operatörerna inte behöver ett körkort. Du måste dock vara minst 12 år för att använda din skoter på allmänna vägar. Om du är under 18, måste du bära en hjälm godkänd av Department of Public Safety. En skoter kan inte bära någon annan än operatören.
Trafikreglerna

Skotrar är tillåtna på stigar, banor och vägar avsedda för cyklar inte lokala jurisdiktioner uppger annat. Skotrar är inte tillåtna på trottoarer. Operatörer kan ange körfält utan måste stanna så nära som möjligt till den högra sidan av vägen och färdas i samma riktning som flödet av trafik utom när de passerar ett fordon. För att göra en vänstersväng på en allmän gata du måste kliva av skotern samtidigt på höger sida av vägen och gå den över. En strålkastare och bakljus krävs för natten ridning eller vid dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120652.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.