Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man rida en Metropolitan Scooter

Hondas Metropolitan är en av företagets mest sålda skotrar. Att lära sig att rida en Metropolitan är enkel nog för de flesta att förstå inom de första åk. Du kanske vill öva på en stor parkeringsplats tills du är bekant med skoter kontroller innan du vågar ut på gatorna. Var noga med att bära hjälm när du cyklar ditt Metropolitan. Instruktioner
Basic Operating Teknik
1

Placera skoterns nyckeln i tändningslåset på höger sida av instrumentpanelen, under styret. Vrid strömbrytaren till läget På.
2

Vänd på kill switch på höger handtag upp i Run läge, indikeras med en rund pil på switchen bostäder.

3

Dra i den bakre bromshandtaget på vänster handtag. Tryck på startknappen på höger handtag för att starta skoterns motor. Släpp bakre bromshandtaget efter att motorn har startat.
4

Skjut skotern framåt med en vaggande rörelse för att sänka scootern dess centralstödet. Montern kommer att höja automatiskt när skoterns hjulen är på marken.
5

Vrid högra handtaget tillbaka för att accelerera. Vrid greppet framåt för att stänga av gasen, vilket gör att skotern till kusten under sitt eget momentum.
6

Använd antingen bromshandtaget på styret för att bromsa. Dra in bromshandtaget på höger handtag att engagera frambromsen. Den vänstra styrets spak griper bakbromsen. Använd frambromsen att avta i de flesta körförhållanden, medan båda bromsarna bör användas för att bromsa till stopp. Addera Styrning och Turning
7

Vrid högra handtaget att gasa och accelerera till 10 mph. Under 15 mph
8

, vrid styret i den riktning du vill gå att styra skotern. Exempel:. Vrid styret åt vänster för att gå till vänster
9

Accelerera till 20 mph
10

Vrid styret bort från den riktning att kontra styra skotern. vid hastigheter över 15 mph. Exempel: Vrid styret åt höger för att gå till vänster Addera Parkering Scootern
11

Vrid högra handtaget framåt för att stänga av gasen.. Dra in de båda bromshandtagen att få skotern till ett fullständigt stopp.
12

Slå kill switch på höger handtag till Off, indikeras med en rund pil med ett X, för att stoppa motorn . Vrid tändningslåset till läget och ta ur nyckeln.
13

Håll skotern upprätt, med styret, och kliva ut till vänster på skotern.
14 < p> tag vänster handtag och stödhandtag på baksidan av scooter säte. Placera din högra fot på centralstödet s tang, sticker ut från under skoterns motor. Tryck i mitten avgå och lyfta skoterns gripstångstöd samtidigt lyfta skotern på ställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120706.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.