Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Felsökning av en Scooter

Som gaspriserna fortsätter att stiga och med trafiken ett ständigt problem inom många områden, som har en mindre slösaktig, mer flexibel form av en transport kan vara attraktiv. Ett sådant alternativ för att göra detta är att köpa en elektrisk skoter, såsom en Vespa. Om du äger en skoter och har problem med det, bör du utesluta eventuella gemensamma eller lätt repareras problem som kan vara ansvariga innan den till en specialist för service. Saker du behöver
Tryckmätare (tillval) katalog Bränslefilter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din scooter s bränslemätare för att se sin gas tanken är tillräckligt full. Trots moderna skotrar 'karakterisering som "elektriska", deras kraftkälla är bensin.
2

Kontrollera din fram och däck bak om du upplever en ovanligt grov rida. Om det inte finns någon uppenbar ytliga skador på antingen däck, använda ett tryck för att kontrollera att de är fulla av luft. Om inte, gå till din lokala station fordonsservice och fylla den skyldige däcket.
3

Inspektera din scooter kropp, fram och baksidor för eventuella uppenbarligen lösa muttrar, bultar och skruvar om du hör ett rasslande buller under körning. Även om det kan vara ett mekaniskt problem inom scooter att skylla, det är mer troligt att din registreringsskylt, till exempel felaktigt är fäst på baksidan av din scooter.
4

Byt din scooter s bränslefiltret om skotern kommer inte stanna igång längre än ett par minuter. Även om du har en full tank, som har en defekt bränslefilter tillåter luft i skoterns gasledningen, som kan hindra motorn från att fungera.
5

Besök eller ring en specialist scooter reparera om grundläggande felsökning åtgärder är ineffektiva, eller om du är obekväm med att utföra någon av dem. Oavsett vad det underliggande problemet är, kommer en professionell säkert att kunna lösa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120606.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.