Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Jämförelse mellan en elektrisk skoter och en gas scooter

Skotrar är ett populärt sätt att minska gas användning och ändå få arbeta eller springa ärenden. Med det växande intresset för elfordon, fler och fler företag kommer ut med elektriska versioner av sina skotrar, även om gas versionerna anses lika sparsam. Bränsle Källa

Elektriska skotrar drivs av ett stort batteri, oftast gjort av litium-jon eller litium fosfat, och är inkopplade för att ladda. Gas skotrar drivs av en förbränningsmotor som rinner av antingen bensin eller diesel.
Räckvidd och hastighet

Elektriska skotrar kan nå någonstans från 30 till 60 mph och kan resa upp till 60 miles innan de behöver laddas. Gas skotrar kan nå upp till 100 km /h eller snabbare och kan resa upp till 200 miles innan behöver en påfyllning.
Förordning

Vissa stater anser elektrisk skotrar vara mopeder eftersom de flesta inte går fortare än 30 mph. Som ett resultat, de tillåts verka i cykelvägen. Ryttaren behöver inte ett motorcykelkörkort att rida dem. Andra stater tillåter inte elektriska skotrar på vägen alls eftersom de inte anses vara fordon. Gas skotrar som går fortare än 30 km /h anses motorcyklar av de flesta stater och kräver ett motorcykelkörkort.
Utseende

El och gas skotrar är väldigt lika till utseendet med en sätet för att rymma en till två personer och ett bagage rack och fot ombord.
Ström

Elektriska skotrar har inte vridmoment gas skotrar eftersom deras makt är konstant. Du kan köpa en elektrisk skoter som erbjuder bättre vridmoment för att ta itu med kullar. Gas skotrar kan dra mer ström för att ta itu med kullar eftersom deras motorns effekt är beroende av hastigheten på gasen förbränning i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120571.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.