Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Det bästa sättet att hålla min skoter blir stulen

Med det stigande priset på gas och expansionen av eko-medvetande, människor dikning sina bränsleslukande fordon och hoppande på skotrar. Skotrar är en rolig och ekonomisk metod för transporter men deras ringa storlek och rörlighet kan göra säkra dem svårt. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att förhindra att din scooter blir stulen, skadas eller vandaliserat och de är alla relativt enkelt och ekonomiskt. Saker du behöver
Chain
Lock Review Alarm
Visa fler instruktioner
1

Noggrant välja den plats du parkera och förvara din skoter. Undvik områden med hög brottslighet och om möjligt välja platser som är väl upplysta med måttlig gångtrafik.
2

Lås rattstången om din scooter är utrustad med den här funktionen. Denna mekanism kan hindra någon från att trycka din scooter ner på gatan. Men om din skoter är ljus, eller om det finns fler än en person som tar det, kan de lyfter bara framhjulet att besegra lås rattstången.
3

Säkra din skoter till ett fast föremål, med en tunga lås och kedja. Bra objekt att använda är lätta stolpar och cykelställ. Använd inte föremål som är korta eftersom tjuvar kan lyfta din skoter över dessa objekt och undvika strukturer som lätt kan skäras ned såsom gatuskyltar.
4

När låsa din scooter bort så mycket slack från kedjan som möjligt och alltid säkra lås med nyckel hålet nedåt. Detta minskar tillgången till låsa plockare och dessutom skär ner på mängden utnyttja en eventuell tjuv kan få att bryta ditt lås.
5

Använd en sekundär låsmekanism t.ex. en skiva lås eller gasreglagespärren . Ju svårare scootern verkar vara en tjuv, desto mer sannolikt är han att hitta ett annat offer.
6

överväga att köpa ett system för scooter larm om det område du bor i har en historia av skoter stöld. Dessa larm kan vara rörelse aktiveras eller luta aktiveras. Flera modeller har fjärrmeddelanden som kommer att varna dig om någon manipulering med din scooter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120734.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.