Instruktioner för montering av sidovagn

En sidvagn är en liten, pod-liknande sits som fäster vid sidan av en motorcykel för en passagerare. Den sidovagn Alternativet kan rymma ett flertal passagerare, från ett litet barn till en stor vuxen som annars skulle vara obekväma med att vara grensle en motorcykel. Du kan montera en sidovagn på ramen på din motorcykel med en gemensam handverktyg och de delar som medföljer din sidovagn. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Ta bort emballaget från runt sidovagn och inspektera den noga för eventuella små delar eller bitar. Skruva loss sidvagn enheten från lastpallen med en skiftnyckel.
2

Separat kroppen av sidovagn från chassistommen undertill. Ta bort skruvarna i golvet i kroppen som fäster den på ramen.
3

Placera fästet på framsidan av motorcykelns ram precis framför avgasröret. Ta skruvarna ur fästpunkten och spara dem för senare.
4

Använd en skiftnyckel för att fästa den övre främre fästet på sidvagn s ram till fästpunkt på cykeln. Använd hårdvaran i sidvagn mount för att fästa ihop bilderna men dra inte åt dem hela vägen.
5

Ta bort U-bandet från fästet på framsidan av ramen under den främre övre fästet . Skjut remmen runt skenan längs botten av ramen och tryck den mot framsidan av cykeln tills den möter de fasta fästen på cykelramen.
6

Återanslut U-bandet till sidovagn s ram med skruvarna du tog bort tidigare. Flytta längs cykelramen tills du når den bakre där sidovagn och cykel möts.
7

Fäst nedre fästet på baksidan av ramen till motorcykelns ram med skruvarna du tog bort från fronten , övre fästpunkt på cykeln.
8

Lossa skruvarna som håller krasch barer på motorcykelns ram och skjut sidovagn bildruta på mellan barerna och cykelns ram. Fäst den övre bakre fästet och barerna tillbaka på cykelramen med de borttagna skruvarna.
9

Dra alla sidvagn s ram anslutningar fäster sedan monteringsarmarna till ramen. Se till att armarna pekar ut bort från cykeln och parallellt med marken.
10

Montera sidvagn chassit på ramen och säkra ihop delarna. Rikta in armar och chassi före åtdragning all hårdvara på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110329.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.